نماد آخرین خبر

تاکید بر لزوم تخصیص مسکن به جوانان در هریس

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
تاکید بر لزوم تخصیص مسکن به جوانان در هریس

صدا و سیما/ در جلسه شورای نهضت ملی مسکن هریس بر لزوم تسهیل و تسریع در عملیات تخصیص مسکن به جوانان این شهرستان تاکید شد.

محمد عبدالهی از پیشرفت اجرای طرح نهضت ملی مسکن در شهرستان خبر داد و گفت: از مجموع ۳۹۰ متقاضی ثبت‌نام‌شده در طرح نهضت ملی مسکن در هریس، اسناد ۶۰ متقاضی در شهر زرنق، ۱۵ متقاضی در شهر خواجه و ۲۴ متقاضی در شهر آرباطان آماده و تفکیک شده است.
وی با اشاره به اینکه طرح نهضت ملی مسکن وارد مرحله تخصیص زمین و احداث شده است اظهار امیدواری کرد روند آماده‌سازی اسناد و آغاز عملیات اجرایی در شهر‌های زرنق، خواجه و آرباطان در سریع‌ترین زمان ممکن انجام خواهد شد.
عبداللهی افزود: در ۱۵ روستای شهرستان هریس نیز زمین مورد نیاز برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن تخصیص یافته و عملیات تفکیک انجام شده است که به‌زودی شاهد آغاز احداث واحد‌های مسکونی در این مناطق خواهیم بود.

آخرین خبر آذربایجان شرقی در اینستاگرام :
instagram.com/EAzerbaijan_Today