نماد آخرین خبر

هشدار برای تردد دریایی جزیره کیش و بنادر چارک و آفتاب

منبع
ايرنا
بروزرسانی
هشدار برای تردد دریایی جزیره کیش و بنادر چارک و آفتاب

ایرنا/ شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه‌های منطقه آزاد کیش به نقل از اداره‌کل هواشناسی استان هرمزگان اعلام کرد: محدودیت‌های تردد دریایی در مسیرهای جزیره کیش و بنادر چارک و آفتاب، فردا سه‌شنبه ۱۴ بهمن‌ماه ۱۴۰۴ به علت نامساعد بودن وضعیت جوی، وزش بادهای غربی، افزایش ارتفاع موج و تلاطم دریا اعمال می شود.

شرایط تردد شناورها در محدوده جزیره کیش و بنادر چارک و آفتاب در روز سه‌شنبه با محدودیت‌های زیر اعلام و اعمال می‌شود:

ـ تردد لندینگ‌کرافت(خودروبر) از بندر چارک و بندر آفتاب و جزیره کیش با رعایت نکات ایمنی و تمهیدات لازم بلامانع است

ـ تردد شناورهای مسافری از بندر چارک از ساعت ۰۹:۰۰ بلامانع است.

ـ تردد شناورهای صیادی و قایق‌ها از ساعت ۱۲:۰۰ بلامانع است.

شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه‌های منطقه آزاد کیش در اطلاعیه خود اعلام کرده است که با توجه به متلاطم بودن دریا، افزایش ارتفاع موج و شرایط نامساعد دریا، به گردشگران، ساکنان و فعالان دریایی جزیره کیش و بنادر آفتاب و چارک توصیه می‌شود که از انجام هر گونه فعالیت دریایی پرهیز کرده و جهت پیشگیری از هر گونه حادثه احتمالی، نکات ایمنی را رعایت کنند.

این شرکت در اطلاعیه خود اعلام کرده است که شهروندان می‌توانند برای اطلاع از مسیرهای مجاز دریایی، عدد یک و برای اطلاع از شرایط تردد مسیرهای مجاز دریایی عدد ۲ را به شماره ۵۰۰۰۴۰۰۱۹۸۳۶۹۲ پیامک کنند.

همچنین شهروندان برای اطلاع از وضعیت جوی و تردد شناورها، با شماره گویای ۰۷۶۴۵۷۷ برای غرب هرمزگان و شماره گویای ۰۷۶۴۴۸۸ برای جزیره کیش تماس حاصل کنند.

آخرین خبر هرمزگان در اینستاگرام :
https://instagram.com/hormozgan.today