نماد آخرین خبر

برپایی نمایشگاه مشاغل خانگی در حسینیه سر استخر بافق

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
برپایی نمایشگاه مشاغل خانگی در حسینیه سر استخر بافق

صدا و سیما/ همزمان با دهه فجر نمایشگاه مشاغل خانگی و دست سازه‌های بانوان بافقی در حسینیه سراستخر شهرستان برپا شد.

برپایی نمایشگاه مشاغل خانگی در حسینیه سر استخر بافق
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، کاربخش مسئول برگزاری نمایشگاه گفت: این نمایشگاه با همت اهالی بلوک چهار برگزار شده و شامل حدود ۴۰ غرفه از تولیدات و محصولات مشاغل خانگی است.
 
وی افزود: در این نمایشگاه، انواع دست‌سازه‌ها و تولیدات بانوان از جمله کیف‌دوزی، تولید پوشاک، شیرینی‌پزی، مرواربافی و دیگر صنایع دستی به نمایش گذاشته شده است.
 
زارعی عضو شورای اسلامی شهر بافق نیز گفت: نکته متمایز این نمایشگاه، مردمی بودن آن است؛ به‌گونه‌ای که برگزارکنندگان بدون اتکا به ورود یا حمایت مستقیم مسئولان، با تکیه بر ظرفیت‌ها و توانمندی‌های خود اقدام به برپایی این رویداد کرده‌اند. 
 
وی افزود: با توجه به اینکه یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های فعالان مشاغل خانگی، نبود بازار فروش مناسب بوده است، جمعی از اهالی محل با همفکری و همکاری، این نمایشگاه را با هدف ایجاد بستر فروش پایدار راه‌اندازی کردند.
 
زارعی خاطرنشان کرد: حدود ۵۰ درصد از شرکت‌کنندگان این نمایشگاه را افراد جدید تشکیل می‌دهند که این موضوع در مقایسه با نمایشگاه‌های مشابه، نشان‌دهنده یک روند رو به رشد است. 
 
به گفته او این نمایشگاه در حوزه اقتصادی، ششمین رویداد از این نوع است که در سطح شهرستان با تکیه بر توان مردمی برگزار می‌شود.
 
موسوی رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بافق گفت: در حوزه صنایع دستی، تسهیلات تبصره ۱۵ با معرفی اداره میراث فرهنگی در اختیار متقاضیان قرار گرفته و همچنین وام‌های بنیاد برکت نیز به فعالان این بخش معرفی شده است.
 
وی افزود: در بخش بنیاد برکت، مجموعاً یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان تسهیلات معرفی شده و در حوزه میراث فرهنگی نیز محدودیتی وجود نداشته و روند ثبت‌نام در حال انجام است.
 
موسوی بیان داشت: در قالب تسهیلات مشاغل خانگی، مبلغ یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان به‌صورت مستقل و سه طرح پشتیبان نیز معرفی شده که مجموع تسهیلات آنها به حدود یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان می‌رسد.
 
نوری شادکام رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی بافق گفت: در حوزه اشتغال، منابعی را در قالب تسهیلات مشاغل خانگی به‌صورت مستقل و پشتیبان در نظر گرفتیم که این تسهیلات در حال پرداخت است. 
 
او افزود: از دیگر زمینه‌های همکاری این اداره، ارائه مشاوره‌های کسب‌وکار، همراهی در راه‌اندازی نمایشگاه‌ها و برگزاری کارگاه‌های کارآفرینی است که با هدف حمایت از فعالان مشاغل خانگی انجام می‌شود.
 
گفتنی است این نمایشگاه به مدت پنج روز برای بازدید و خرید عموم مردم دایر است.




آخرین خبر یزد در اینستاگرام : https://instagram.com/yazd_today