میزان بارندگیها در استان فارس اعلام شد؛ فعلاً خبری از باران نیست

ایسنا/ رئیس اداره پیشبینی هواشناسی فارس با بیان اینکه سامانه بارشی فعلی تا اواخر وقت امروز یکشنبه، ۱۹ بهمن از استان خارج خواهد شد، گفت: از فردا دوشنبه تا پنج روز آینده خبری از باران در استان نیست.
محمد علیزاده، رئیس اداره پیشبینی هواشناسی فارس اظهار کرد: یک سامانه بارشی از عصر دیروز شنبه، ۱۸ بهمن وارد استان شد و تقریباً تمام نقاط استان را در بر گرفت که در مناطق سردسیر استان بارشها به شکل برف بوده است.
وی با بیان اینکه این سامانه تا اواخر وقت امروز یکشنبه، ۱۹ بهمن از استان خارج خواهد داشت، افزود: برای امروز گاهی وزش باد شدید به ویژه در قسمت نیمه شمالی و شمال شرقی استان خواهیم داشت.
علیزاده بیان کرد: برای قسمتهای سردسیر استان فارس نیز این سامانه همراه با برف بوده و خواهد بود و بعد از این سامانه نیز تا پنج روز آینده پدیده خاصی در استان نخواهیم داشت.
رئیس اداره پیشبینی هواشناسی فارس بیان کرد: صبح فردا دوشنبه، ۲۰ بهمن به خصوص در قسمتهایی که بارندگی زیاد بوده است، مهگرفتگی و کاهش دید افقی خواهیم داشت.
وی با بیان اینکه از روز دوشنبه، ۲۰ بهمن تا پایان هفته جوی آرام و بدون بارندگی در استان فارس خواهیم داشت، اضافه کرد: به لحاظ دما نیز طی پنج روز آینده مقداری افزایش تدریجی دما را خواهیم داشت.
علیزاده در ادامه گفت: بیشترین میزان بارش سامانه فعلی در استان فارس تا صبح امروز را متعلق به ایستگاه بارانسنجی چهارطاق پشتکوه رستم با ۷۵ میلیمتر بارندگی، جوزارآبکش نورآباد ممسنی با ۶۹.۵ میلیمتر، دژک دهنو رستم با ۶۸ میلیمتر، پل مورد نورآباد ممسنی با ۶۵ میلیمتر، رمقان شیراز با ۶۳ میلیمتر و مصیری رستم با ۶۲ میلیمتر بوده است.
رئیس اداره پیشبینی هواشناسی فارس با بیان اینکه در شیراز نیز ۱۹.۶ میلیمتر بارندگی تا صبح امروز داشتیم، از بارش هفت سانتیمتر برف در سپیدان در طی فعالیت سامانه فعلی خبر داد.
وی در پایان سردترین نقطه استان فارس در شبانهروز گذشته را خسروشیرین آباده با دمای منفی یک درجه و گرمترین نقطه را فورگ داراب با دمای ۲۲ درجه اعلام کرد و گفت: دمای هوای شیراز در بازه زمانی مذکور در بیشینه ۱۱ درجه و کمینه ۶ درجه بوده است.

















