معاون امنیتی وزارت کشور : دشمنان به دنبال تضعیف اراده ملت ایران هستند

ایرنا/ کرج - ایرنا - معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور گفت: دشمنان جمهوری اسلامی ایران در قالب جنگ ترکیبی با تمرکز بر ایجاد ناامنی، التهاب اجتماعی و جنگ روانی دنبال تضعیف اراده ملت ایران هستند .
به گزارش ایرنا از روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثاگران استان البرز ، " علی اکبر پورجمشیدیان " روز یکشنبه در یادواره شهدای مقاومت ملی استان البرز افزود: به رغم این تلاش ها اما فرهنگ ایثار و شهادت همواره سدی مستحکم در برابر این توطئهها بوده است.
وی بیان کرد: امنیت پایدار کشور مرهون خون شهدا است و هرجا ملت ایران با بصیرت و وحدت در میدان حضور داشته، دشمن ناچار به عقبنشینی شده است.
یادواره شهدای مقاومت ملی استان البرز با حضور گسترده مردم در مسجد مهدویه کرج برگزار شد؛ مسجدی که در جریان اغتشاشات اخیر هدف آتشافروزی عناصر آشوبطلبان قرار گرفته بود.
آیین یادواره شهدای مقاومت ملی استان البرز شامگاه گذشته با هدف پاسداشت فرهنگ ایثار و مقاومت و تجدید میثاق با آرمانهای انقلاب اسلامی، در مسجد مهدویه کرج برگزار شد؛ مکانی که پس از آتشزدن توسط اغتشاشگران، امروز به نمادی از ایستادگی، بازسازی معنوی و اقتدار مردمی تبدیل شده است.
در ادامه این آیین، حاج مهدی سلحشور با نوای حماسی و مرثیهسرایی در وصف شهدای مقاومت، فضای مراسم را آکنده از شور انقلابی و معنویت کرد.
همچنین حاضران در این مراسم با سردادن شعارهای «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل»، انزجار خود را از جنایات های دشمنان اعلام کردند و با فریاد شعار «لبیک یا حسین(ع)» بار دیگر وفاداری خود را به آرمانهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و راه شهدای مقاومت به نمایش گذاشتند.
برگزاری این یادواره در مسجدی که پیشتر هدف هتک حرمت و آتشافروزی اغتشاشگران قرار گرفته بود، پیام روشنی از شکست پروژه ناامنسازی دشمن و تبدیل تهدید به فرصت در سایه حضور آگاهانه مردم داشت.
















