نماد آخرین خبر

سواحل خلیج فارس بوشهر تا پایان امروز مواج است

منبع
تسنيم
بروزرسانی
سواحل خلیج فارس بوشهر تا پایان امروز مواج است

تسنیم/ مدیرکل هواشناسی بوشهر گفت: سواحل و فراساحل خلیج فارس در مناطق شمالی و مرکزی استان بوشهر مواج پیش‌بینی می‌شود.

پیام مساعدی، مدیرکل هواشناسی استان بوشهر با اشاره به آخرین وضعیت جوی و دریایی استان اظهار کرد: بررسی نقشه‌ها نشان می‌دهد امروز با تقویت بادهای جنوبی، شرایط دریا به‌ویژه در سواحل شمالی و مرکزی استان ناپایدار خواهد بود.
وی افزود: در ساعاتی از بعدازظهر تا اوایل شب امروز، در مناطق و ارتفاعات شمالی استان، رشد ابر و احتمال رگبار پراکنده باران و رعد و برق دور از انتظار نیست.
مدیرکل هواشناسی استان بوشهر با بیان اینکه فردا جمعه وضعیت نسبتاً آرامی در سطح استان حاکم خواهد بود، تصریح کرد: از روز شنبه مجدداً با وزش باد نسبتاً شدید جنوبی، سواحل شمالی و مرکزی استان مواج می‌شود و طی روزهای یکشنبه و دوشنبه با وزش باد شدید شمالی، تمام سواحل خلیج فارس در استان بوشهر تحت تأثیر قرار خواهد گرفت.
مساعدی درباره پیش‌بینی 24 ساعت آینده گفت: آسمان استان کمی ابری همراه با غبار محلی خواهد بود و در برخی ساعات وزش باد و خیزش گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود. جهت وزش باد غالباً جنوب شرقی و سرعت آن 8 تا 28 و گاهی تا 36 کیلومتر در ساعت خواهد بود.
وی ادامه داد: امروز در سواحل خلیج فارس در مناطق شمالی و مرکزی استان و روی دریا، سرعت باد 16 تا 46 و گاهی بیش از 50 کیلومتر در ساعت پیش‌بینی می‌شود و فردا این میزان به 12 تا 34 و گاهی تا 40 کیلومتر در ساعت خواهد رسید.
مدیرکل هواشناسی استان بوشهر درباره وضعیت امواج خلیج‌فارس در سواحل استان بیان کرد: ارتفاع موج خلیج فارس امروز در سواحل شمالی و مرکزی استان 90 تا 180 و گاهی تا 210 سانتیمتر و در سواحل جنوبی 60 تا 120 سانتیمتر خواهد بود.
مساعدی ادامه داد: فردا ارتفاع موج در سواحل شمالی و مرکزی 60 تا 120 سانتیمتر و در سواحل جنوبی 30 تا 90 و گاهی تا 120 سانتیمتر پیش‌بینی می‌شود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: فردا در بندر بوشهر، زمان جزر دریا ساعت 40 دقیقه بامداد و مد دریا ساعت 16:20 خواهد بود و به شناورها و صیادان توصیه می‌شود هشدارهای دریایی را جدی بگیرند.

آخرین خبر بوشهر در اینستاگرام :
https://instagram.com/bushehr_akhbar