نماد آخرین خبر

همایش ملی ایران شناسی زنجان برگزار می شود

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
همایش ملی ایران شناسی زنجان برگزار می شود

صدا و سیما/ رئیس بنیاد ایرانشناسی استان زنجان گفت: همایش ملی ایران شناسی استان زنجان با محوریت «تاریخ، فرهنگ، وهنرشهرستان سلطانیه» در پایگاه میراث جهانی گنبد سلطانیه برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان زنجان؛ لیلا محمدی  گفت:این همایش ملی با همکاری بنیاد ایران‌شناسی تهران، استانداری و فرمانداری زنجان، شورای اسلامی و شهرداری سلطانیه، دانشگاه پیام نور، اداره‌کل آموزش‌وپرورش، اداره میراث فرهنگی استان و پایگاه جهانی گنبد سلطانیه برگزار خواهد شد.

رئیس بنیاد ایرانشناسی استان زنجان افزود: هدف از برگزاری این رویداد علمی و فرهنگی را معرفی ظرفیت‌های تاریخی، فرهنگی و هنری شهرستان سلطانیه دانست

وی گفت: سلطانیه به‌عنوان یکی از مهم‌ترین شهر‌های تاریخی ایران، دارای پیشینه‌ای درخشان در عرصه معماری اسلامی و تمدن ایرانی است.

محمدی ادامه داد: این همایش فرصتی برای بازخوانی جایگاه این شهر در تاریخ ایران و جهان اسلام فراهم می‌سازد.

وی بیان کرد: در این همایش ملی، پژوهشگران و استادان دانشگاه‌ها آثار خود را در محورهایی، چون باستان‌شناسی و تاریخ شهرستان سلطانیه، جغرافیای تاریخی، شهری و روستایی، وجوه تسمیه، معماری و شهرسازی از گذشته تا امروز، جایگاه سلطانیه در تاریخ ایران و جهان اسلام، محیط زیست و توسعه پایدار، فرهنگ عامه، گویش و ادبیات، آداب و رسوم محلی، صنایع‌دستی، مشاغل سنتی، آموزش و پرورش، مراکز فرهنگی و علمی، ورزش‌های بومی و آیین‌های مذهبی ارائه خواهند کرد.

محمدی افزود: این تنوع موضوعی نشان از گستره فرهنگی و تمدنی سلطانیه و اهمیت آن در شناخت ایران تاریخی دارد.

رئیس بنیاد ایرانشناسی زنجان افزود: بر اساس اعلام دبیرخانه همایش، مهلت ارسال چکیده مقالات تا ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ و مهلت ارسال اصل مقالات تا ۳۱ تیرماه ۱۴۰۵ تعیین شده است.

 این رویداد علمی در تاریخ ۵ شهریورماه ۱۴۰۵ از ساعت ۹ صبح در محل پایگاه میراث جهانی گنبد سلطانیه برگزار می‌شود. مقالات برگزیده نیز در پایگاه‌های علمی معتبر از جمله نمایه خواهند شد





آخرین خبر زنجان در اینستاگرام : https://instagram.com/zanjan_today