نماد آخرین خبر

اسکله صیادی بندر عامری تنگستان افتتاح شد

منبع
ايرنا
بروزرسانی

ایرنا/ اسکله صیادی بندر عامری شهرستان تنگستان با اعتباری بالغ بر ۲۵ هزار میلیارد ریال روز چهار شنبه در آیینی با حضور معاون وزیر جهاد کشاورزی به بهره‌برداری رسید.

حمزه رستم‌پور کاکرودی، رئیس سازمان شیلات ایران اظهار کرد: ارزش روز این پروژه بیش از ۲۵ هزار میلیارد ریال است که با هدف رفاه حال صیادان و تقویت اشتغال در منطقه احداث شده‌است.
رستم‌پور کاکرودی افزود: در این اسکله امکان پهلوگیری بیش از ۳۰۰ فروند شناور فراهم شده و به طور مستقیم و غیرمستقیم برای حدود ۲ هزار نفر اشتغال ایجاد می‌کند.
معاون شیلاتی و آبزی پروری وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: خوشحالی مردم منطقه در آیین افتتاح این پروژه نشان‌دهنده اهمیت چنین زیرساخت‌هایی در بهبود وضعیت معیشتی صیادان است و امیدواریم این اسکله موجب رونق هرچه بیشتر فعالیت‌های صیادی شود.
وی با تاکید بر ضرورت پایداری شغل صیادی گفت: برای تحقق صید پایدار، بازسازی ذخایر آبزیان، حفاظت از دریا و توسعه زیستگاه‌های دریایی ضروری است و مشارکت صیادان و رویکردهای دانش‌بنیان در این مسیر اهمیت ویژه‌ای دارد.
رستم‌پور کاکرودی بیان کرد: استان بوشهر یکی از قطب‌های مهم شیلاتی کشور است و از مجموع ۱۰۰ اسکله صیادی کشور، ۲۱ اسکله در این استان قرار دارد. همچنین هشت اسکله دیگر نیز در این استان در دست ساخت، لایروبی یا تجهیز است.
وی ابراز امیدواری کرد: بهره‌برداری از این اسکله، خیر و برکت و رونق اقتصادی بیشتری را برای مردم منطقه به همراه داشته باشد.
رئیس سازمان شیلات ایران از پیگیری‌های نماینده شهرستان شهرستان تنگستان در مجلس شورای اسلامی برای توسعه زیرساخت‌های شیلاتی منطقه قدردانی کرد.
وی افزود: پیگیری‌های انجام‌شده در حوزه اعتبارات شیلات، افزون بر تاثیرگذاری در استان بوشهر، می‌تواند در سطح ملی نیز نتایج مثبتی برای توسعه این بخش به همراه داشته باشد.



آخرین خبر بوشهر در اینستاگرام :
https://instagram.com/bushehr_akhbar