نماد آخرین خبر

آرامش نسبی هوا و دریا در استان بوشهر تا دوشنبه آینده

منبع
تسنيم
بروزرسانی
آرامش نسبی هوا و دریا در استان بوشهر تا دوشنبه آینده

تسنیم/ کارشناس هواشناسی استان بوشهر گفت: تا دوشنبه‌ هفته‌ آینده وضعیت‌ جوی‌ و دریایی‌ نسبتا آرامی‌ بر استان حاکم‌ است.

هادی سالاری، کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر با اشاره به بررسی نقشه‌های هواشناسی، اظهار کرد: بر اساس آخرین تحلیل‌های سینوپتیکی و آیند‌ه‌نگری، تا روز دوشنبه هفته آینده وضعیت جوی و دریایی نسبتاً آرامی بر استان بوشهر حاکم خواهد بود.
وی افزود: در این مدت غبار محلی، وزش باد در برخی ساعات و در بعضی نقاط استان مه رقیق صبحگاهی به‌عنوان پدیده‌های غالب پیش‌بینی می‌شود.
کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر با اشاره به پیش‌بینی وضعیت جوی و دریایی 24 ساعت آینده عنوان کرد: آسمان استان غالباً صاف خواهد بود و گاهی با غبار محلی همراه می‌شود. همچنین در برخی نقاط، مه صبحگاهی دور از انتظار نیست.
سالاری درباره وضعیت وزش باد گفت: جهت وزش باد در استان بوشهر متغیر است و در مناطق شمالی استان غالباً از جنوب شرقی تا جنوب غربی با سرعت 8 تا 30 و گاهی تا 36 کیلومتر در ساعت پیش‌بینی می‌شود. برای فردا نیز جهت وزش باد عمدتاً شمال غربی تا شمال شرقی با سرعت 8 تا 28 و گاهی تا 34 کیلومتر در ساعت خواهد بود.
وی در خصوص وضعیت خلیج‌فارس و سواحل استان بوشهر بیان کرد: ارتفاع موج خلیج فارس در سواحل استان بوشهر بین 30 تا 90 و گاهی تا 120 سانتیمتر خواهد بود و امروز در سواحل شمالی و مرکزی استان ارتفاع موج به 60 تا 120 سانتیمتر می‌رسد.
این کارشناس هواشناسی همچنین درباره وضعیت جزر و مد در بندر بوشهر گفت: فردا زمان جزر اول دریا ساعت 03:30 و مد اول ساعت 09:40 خواهد بود. جزر دوم در ساعت 15:20 و مد دوم در ساعت 21:20 پیش‌بینی می‌شود.

آخرین خبر بوشهر در اینستاگرام :
https://instagram.com/bushehr_akhbar