قتل در مرودشت و دستگیری قاتل در کرج

تسنیم/ فرمانده انتظامی مرودشت گفت: قاتلی که در سال 1402 جوانی 21 ساله را به قتل رسانده بود، در شهرستان کرج دستگیر و روانه دادسرا شد.
سرهنگ علیرضا نوشاد، فرمانده انتظامی مرودشت بیان کرد: در پی وقوع یک فقره درگیری منجر به مجروحیت 2 جوان 21 ساله در آذرماه سال 1402 توسط مردی در یکی از خیابانهای مرودشت، بلافاصله عوامل پلیس آگاهی این شهرستان جهت بررسی موضوع وارد عمل شدند.
وی افزود: پس از حضور در محل مشخص شد یکی از افراد که از ناحیه گردن مجروح شده با وجود تلاش چندساعته پزشکان بر اثر شدت خونریزی و جراحات وارده جان خود را از دست داده است و فرد دیگر نیز بستری است.
فرمانده انتظامی شهرستان مرودشت تصریح کرد: تیمی متشکل از کارآگاهان پلیس آگاهی پس از انجام تحقیقات میدانی و نامحسوس و اقدامات فنی و پلیسی مطلع شدند که متهم در استان البرز شهر کرج است.
نوشاد ادامه داد: مأمورین این پلیس با اخذ نیابت قضایی سریعاً به استان البرز عزیمت و با همکاری پلیس آگاهی کرج متهم را شناسایی و دستگیر کردند.
وی ادامه داد: متهم برای تحقیقات بیشتر به پلیس آگاهی مرودشت منتقل شد و در بازجویی اولیه به قتل با استفاده از شیء تیز حین درگیری بهدلیل اختلافات شخصی اعتراف کرد.
فرمانده انتظامی مرودشت با اعلام اینکه قاتل 31 ساله پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی و از آن طریق روانه زندان شد، گفت: عاقبتاندیشی در امور، بالا بردن آستانه تحمل، داشتن مهارت حل مسئله و احترام به قانون میتواند از وقوع جرائم اینچنینی جلوگیری کند.
















