نماد آخرین خبر

فینال تمام‌خوزستانی در سوپرلیگ گلف کشور

منبع
ايرنا
بروزرسانی
فینال تمام‌خوزستانی در سوپرلیگ گلف کشور

ایرنا/ تیم‌های ملی‌حفاری اهواز و نفت‌وگاز مسجدسلیمان با پیروزی مقابل حریفان، فینالیست سوپرلیگ گلف کشور شدند.

دور برگشت مرحله نیمه‌نهایی سوپر لیگ گلف کشور گرامی‌داشت زنده‌یاد حاج حسین میرخشتی از پیشکسوتان نامدار این رشته، پنج‌شنبه و جمعه، ۷ و ۸ اسفندماه به میزبانی تهران و ‌ اصفهان برگزار شد.

در تهران تیم ملی‌حفاری اهواز درحالی مهمان زاگرس ایرانیان (لرستان) بود که موفق شد میزبان را با نتیجه ۳ بر ۲ شکست دهد و با تکراری پیروزی دور رفت، راهی فینال شود.

بی‌بی‌یان شاهین‌شهر اما با وجود استفاده از امتیاز میزبانی، نتوانست از سد تیم مدعی نفت‌وگاز مسجدسلیمان عبور کند تا نفتی‌ها با ثبت نتیجه ۶ بر صفر به سود خود و درج دومین پیروزی در کارنامه، پای دیگر فینال لقب بگیرند.

به این ترتیب ملی‌حفاری و نفت‌وگاز فینالیست شدند و زاگرس ایرانیان (لرستان) و بی‌بی‌یان شاهین‌شهر به رده‌بندی رفتند.

فینال سوپرلیگ به‌صورت ۲ از ۳ برگزار می‌شود و نخستین بازی فینال پنجشنبه و جمعه ۱۴ و ۱۵ اسفند برگزار خواهد شد.

آخرین خبر تهران در اینستاگرام :
https://instagram.com/online.tehran