پدافند هوایی غرب کشور ۱۰ هواگرد و موشک متخاصم را منهدم کرد
مهر
بروزرسانی

مهر/ پدافند هوایی غرب کشور ۱۰ هواگرد و موشک متخاصم دشمن آمریکایی صهیونی را در طول مدت جنگ رمضان ساقط کرد.
فرماندهی منطقه پدافند هوایی غرب کشور اعلام کرد: در طول جنگ تحمیلی ۴۰ روزه رژیم آمریکایی صهیونی جنایتکار علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران افزون بر ۱۰ فروند انواع موشک و هواگردهای متخاصم در محدوده مسئولیت پدافند هوایی منطقه غرب کشور ساقط شده است.
این فرماندهی همچنین از زحمات و تلاش نیروهای مردمی، بسیج و نهادهای گزارشدهنده و معرفیکننده مسیرهای عبوری این هواگردها و سقوط هدفها به تیمهای مربوطه و دلاورمردان پدافند ارتش تشکر و قدردانی کرد.
فرماندهی منطقه پدافند هوایی غرب کشور از مردم خوب و شریف ایران اسلامی خواست تا خیابانها را محافظت کنند و نیروی پدافند هوایی غرب کشور نیز در دفاع از این مرز و بوم از آسمانها حفاظت میکند.

















