بارش پراکنده در ارتفاعات همدان

منبع
ايسنا
بروزرسانی
بارش پراکنده در ارتفاعات همدان

ایسنا/ کارشناس هواشناسی استان همدان از بارش ۹ میلیمتری باران طی روز گذشته در تاریکدره نهاوند خبر داد.

روح‌الله زاهدی، کارشناس هواشناسی استان همدان اظهار کرد: روز گذشته شاهد بارش باران در بخش‌هایی از استان بودیم که بیشترین میزان بارش از تاریکدره نهاوند با ۹ میلیمتر، چاشتخوره، شهرستانه، فرسفج و اشتران تویسرکان و تجرک فامنین با هفت میلیمتر گزارش شده است.
وی با بیان اینکه در ایستگاه‌های سطح شهر همدان بارش‌ها عمدتا حدود یک میلیمتر بوده است، تصریح کرد: از امروز چهارشنبه (دوم اردیبهشت) تا پایان هفته آسمان استان صاف تا قسمتی ابری است هر چند که همین امروز و بعد از ظهر ابرهایی را به شکل موقت و گذرا داریم و بعید نیست در برخی از دامنه ارتفاعات همراه با بارش پراکنده باشد اما عمدتا تا پایان هفته آسمان استان قسمتی ابری خواهد بود.
زاهدی ادامه داد: به‌نظر می‌رسد هفته آینده از شنبه به بعد افزایش ابرهایی را داریم که می‌تواند تا اواسط هفته باز هم منجر به بارش باران در نقاط مختلف استان باشد.
وی با بیان اینکه از نظر دمایی دماهای صبحگاهی تا حدودی کاهش داشته است، گفت: کمینه و بیشینه ایستگاه فرودگاه همدان طی ۲۴ ساعت گذشته بین صفر و ۱۶ درجه سانتیگراد در نوسان بوده است‌.
زاهدی اضافه کرد: در این مدت اسدآباد و بهار با منفی یک درجه سانتیگراد سردترین و قهاوند با ۱۸ درجه سانتیگراد گرم‌ترین ایستگاه‌های استان گزارش شده‌اند.
وی با اشاره به اینکه روز گذشته سرعت باد طی ساعاتی در همدان و شیرین‌سو به ۷۲ کیلومتر بر ساعت هم رسیده است، خاطرنشان کرد: از نظر دمایی برای روزهای آینده هم کم و بیش برای فردا تا پس‌فردا همین شرایط دمای حوالی صفر درجه سانتیگراد قابل پیش‌بینی است اما بعد از آن روند افزایش دما را می‌توان شاهد بود.

آخرین خبر همدان در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/hamedan_today