برگزاری حضوری امتحانات پایه های هفتم تا دهم در خراسان رضوی

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
برگزاری حضوری امتحانات پایه های هفتم تا دهم در خراسان رضوی

صدا و سیما/ با موافقت شورای تأمین استان، امتحانات پایه های هفتم تا دهم در خراسان رضوی حضوری برگزار می شود.

سخنگوی آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: امتحانات غیر نهایی دانش آموزان پایه های هفتم تا دهم با موافقت شورای تأمین به صورت حضوری برگزار می شود.

رهنما افزود: اگر شرایط فراهم باشد از نهم خرداد امتحانات در این پایه ها به صورت حضوری برگزار می شود. 

وی گفت: درباره امتحانات نهایی پایه های یازدهم تا دوازدهم مقرر شده است، تا نیمه مرداد اگر شرایط کشور به ثبات رسید، بعد از شانزده روز امتحانات نهایی برگزار شود.

سخنگوی آموزش و پرورش خراسان رضوی افزود: در غیر این صورت، امحانات نهایی برای دانش آموزانی که با مدرک دیپلم قصد ثبت نام در دانشگاه های بدون کنکور دارند، حضوری برگزار می شود.

رهنما گفت: دانش آموزانی که قصد ثبت نام در دانشگاه های با کنکور را دارند باید منتظر فراهم شدن شرایط باشند زیرا معدل امتحانات نهایی در نتیجه کنکور تاثیر دارد.

آخرین خبر خراسان رضوی در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/khorasan_today
آخرین خبر خراسان رضوی در تلگرام :
https://t.me/Toos_today