نماد آخرین خبر

جنگ تحمیلی اخیر 5 هزار میلیارد تومان به گردشگری فارس خسارت زد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
جنگ تحمیلی اخیر 5 هزار میلیارد تومان به گردشگری فارس خسارت زد

ایرنا/ معاون هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس با اشاره به آسیب‌ندیدن بناهای تاریخی استان در جریان جنگ تحمیلی اخیر، گفت: واحدهای گردشگری و اقامتی با تعطیلی مواجه شده و 5 هزار میلیارد تومان زیان دیده‌اند؛ دولت نیز پرداخت تسهیلات و امهال بدهی‌های بانکی را برای جبران خسارت‌ها در دستور کار قرار داده است.

مهدی پارسایی، معاون هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس اظهار کرد: دولت نیز با هدف جبران خسارت‌ها و حمایت از فعالان گردشگری، پرداخت تسهیلات و امهال بدهی‌های بانکی را در دستور کار قرار داد.
وی ادامه داد: در بازه زمانی خدمات سفرهای نوروزی یعنی از ۲۵ اسفند پارسال تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۵، حدود پنج هزار میلیارد تومان زیان به حوزه گردشگری استان وارد شد.

اقدامات دولت برای جبران خسارت‌ها
وی اظهار کرد: دولت برای حمایت از فعالان عرصه گردشگری اقدامات متعددی را در دستور کار قرار داد که از جمله در استان فارس، با هماهنگی امور مالیاتی و دستگاه‌های خدمات‌رسان، مقرر شد که این بخش‌ها دریافت مطالبات خود از حوزه گردشگری را به تعویق بیندازند.

تسهیلات ویژه برای راهنمایان گردشگری
معاون هماهنگی امور گردشگری و زیارت استاندار فارس گفت: برای راهنمایان گردشگری نیز تسهیلاتی بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیون تومان در نظر گرفته شده که پرداخت این تسهیلات را بنیاد علوی، بانک صادرات و بانک مسکن عهده‌دار شده‌اند.
پارسایی افزود: تاکنون حدود ۲۵۰ نفر از راهنمایان گردشگری برای دریافت این تسهیلات به بانک‌ها معرفی شده‌اند.

تسهیلات حمایتی هتل‌ها و مراکز اقامتی
وی اظهار کرد: در سازمان تامین اجتماعی نیز در جهت حمایت از بنگاه‌های فعال در حوزه گردشگری از جمله هتل‌ها تصمیماتی در سطح ملی اتخاذ شد و مقرر گردید که به این مراکز به ازای هر نیروی کاری که حفظ می‌کنند، تسهیلات ارزان‌قیمت پرداخت شود.

آخرین خبر فارس در اینستاگرام :
https://instagram.com/fars.online