طرح دوباندهسازی محور بیرجند-قاین در ایستگاه پایانی

صدا و سیما/ ۱۰۰ کیلومتر مسیر محور بیرجند-قاین به زودی به صورت دوبانده در اختیار مردم قرار گیرد.
مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی از اتمام عملیات احداث آخرین قطعه باقیمانده خبر داد و گفت: عملیات احداث ۴ کیلومتر باقیمانده محور بیرجند-قائن به طور کامل به اتمام رسیده است.
مودی با اشاره به اینکه طرح اکنون در مرحله ایمنسازی قرار دارد، افزود: نصب علائم، گاردریل و ایمنسازی نهایی در حال انجام است و حداکثر تا ۷ یا ۸ روز آینده، این بخش نیز زیر بار ترافیک میرود تا کل ۱۰۰ کیلومتر مسیر به صورت دوبانده در اختیار مردم قرار گیرد.
وی همچنین به هزینههای سنگین این طرح ملی اشاره کرد و گفت: برای احداث و تکمیل کل ۱۰۰ کیلومتر این طرح، در مجموع ۵ هزار میلیارد تومان (۵ همت) اعتبار هزینه شده است.
محور بیرجند -قاین پیش از دوبانده سازی یکی از محورهای حادثه خیز در حوزه تصادفات بوده و اجرای این طرح نقش موثری در کاهش تصادفات در این محور دارد.

















