نماد آخرین خبر

دعای عرفه در ۵۰۰ نقطه استان اصفهان برگزار می‌شود

منبع
مهر
بروزرسانی
دعای عرفه در ۵۰۰ نقطه استان اصفهان برگزار می‌شود

مهر/ مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اصفهان از برگزاری گسترده دعای عرفه در سراسر استان خبر داد و گفت: حدود ۵۰۰ نقطه در استان و بیش از ۱۵۰ نقطه در شهر اصفهان میزبان مراسم دعای عرفه هستند.

حجت‌الاسلام مهدی فوقی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اصفهان با اشاره به اهمیت روز عرفه و جایگاه ویژه دعای روز عرفه در فرهنگ دینی اظهار کرد: روز عرفه یکی از فرصت‌های بزرگ معنوی برای خودسازی، توبه، بازگشت به خدا و تقویت پیوندهای ایمانی است و برگزاری دعای عرفه، نقطه اتصال دل‌های مردم با مفاهیم ناب معرفتی و توحیدی به شمار می‌آید.
وی با بیان اینکه برنامه‌ریزی مراسم در سطح استان از هفته‌های گذشته انجام شده است، افزود: نزدیک ۵۰۰ نقطه در کل استان برگزارکننده دعای عرفه هستند و در شهر اصفهان نیز تاکنون بیش از ۱۵۰ نقطه برگزاری این مراسم پیش‌بینی و اعلام شده است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اصفهان با اشاره به برخی محل‌های شاخص برگزاری این آیین معنوی در شهر اصفهان بیان کرد: مراسم دعای عرفه در مکان‌هایی از جمله تکیه خوانساری، حرم حضرت زینب(س)، چهار راه تختی، مجموعه ناژوان، گذر فرهنگی چهارباغ عباسی، میدان بزرگمهر و بقاع متبرکه و مساجد مختلف برگزار خواهد شد.
فوقی زمان آغاز برنامه‌ها را اعلام کرد و گفت: مراسم قرائت دعای عرفه در بسیاری از نقاط استان از ساعت ۱۶ آغاز می‌شود و متناسب با شرایط هر محل، برنامه‌های جانبی از جمله سخنرانی، مداحی و قرائت زیارت‌های مرتبط نیز پیش‌بینی شده است.
وی همچنین از هیئت‌ها، مجموعه‌های مردمی و فعالان فرهنگی خواست با اطلاع‌رسانی دقیق و ایجاد نظم در اجرای مراسم، زمینه حضور پرشور و آرام مردم را فراهم کنند و افزود: دعای عرفه ظرفیتی بزرگ برای تقویت همبستگی معنوی و اجتماعی است و امیدواریم امسال نیز با مشارکت گسترده مردم، شاهد برگزاری مراسمی باشکوه در سراسر استان باشیم.

آخرین خبر اصفهان در اینستاگرام :
https://instagram.com/isfahan_today