نماد آخرین خبر

مسیر جنوب به شمال کندوان مسدود شد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
مسیر جنوب به شمال کندوان مسدود شد

ایرنا/ رئیس پلیس راه مازندران با اشاره به انسداد مسیر جنوب به شمال محور کندوان برای اجرای محدودیت یک‌طرفه، گفت: اعمال محدودیت یک‌طرفه مقطعی در محور هراز هم درحال اجرا است.

سرهنگ هادی عبادی اظهار کرد: درحال حاضر ترافیک شمال به جنوب در محور کندوان بسیار سنگین گزارش شده است.

وی با اشاره به ترافیک پنج کیلومتری ایستایی در محدوده خروجی شهر مرزن‌آباد تا طویر، افزود: به همین علت انسداد مسیر جنوب به شمال حوزه کندوان در تهران و البرز از ساعت ۱۰ صبح امروز جمعه هشتم خردادماه انجام شد.

رئیس پلیس راه استان مازندران بیان کرد: دو ساعت بعد از خروجی پل‌زنگوله اجرای یک‌طرفه شمال به جنوب را خواهیم داشت.

عبادی تصریح کرد: در محور هراز محدوده‌های چلاو، پلیس راه لاریجان و گزنک، طرح یک‌طرفه به‌صورت مقطعی و کوتاه‌مدت اجرا می‌شود؛ به این صورت که مسیر برای حدود یک ساعت یک‌طرفه شده و پس از تخلیه بخشی از بار ترافیکی دوباره دوطرفه خواهد شد.

آخرین خبر مازندران در اینستاگرام :
https://instagram.com/mazandaran_today