دمای خوزستان تا چهارشنبه ۴ درجه افزایش می‌یابد

منبع
مهر
بروزرسانی
دمای خوزستان تا چهارشنبه ۴ درجه افزایش می‌یابد

مهر/ مدیرکل هواشناسی استان خوزستان گفت: امروز تا روز چهارشنبه، روند افزایش سه تا چهار درجه‌ای دما در سطح استان پیش‌بینی می‌شود.

محمد سبزه‌زاری، مدیرکل هواشناسی استان خوزستان اظهار کرد: بر اساس آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی تا پایان هفته به‌ویژه در ساعت‌های بعد از ظهر، سرعت وزش بادها در اغلب نقاط استان به‌ویژه مناطق جنوبی و جنوب شرقی در حد متوسط تا نسبتاً شدید و همراه با تندباد لحظه‌ای خواهد بود.

وی افزود: در این شرایط، احتمال برخاستن گردوخاک‌های محلی و موقتی نیز دور از انتظار نیست و در این ایام شمال خلیج فارس نیز مواج خواهد بود.

مدیرکل هواشناسی استان خوزستان با اشاره به دماهای ثبت‌شده در شبانه‌روز گذشته تصریح کرد: آغاجاری با ۴۳.۴ و ایذه با ۱۷.۷ درجه سانتیگراد به ترتیب گرم‌ترین و سردترین نقاط استان گزارش شده‌اند.

سبزه‌زاری ادامه داد: اهواز نیز در شبانه‌روز گذشته به بیشینه دمای ۴۱.۱ و کمینه ۲۸.۱ درجه سانتیگراد رسیده است.

آخرین خبر خوزستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/khouzestan.today