بیش از 71 هزار تن گندم از مزارع بوشهر برداشت شد

منبع
برنا
بروزرسانی
بیش از 71 هزار تن گندم از مزارع بوشهر برداشت شد

برنا/ معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: تاکنون 71 هزار و 800 تن گندم از مزارع استان برداشت شده و همزمان روند خرید تضمینی این محصول از طریق 14 مرکز فعال در نقاط مختلف استان ادامه دارد.

کبری توکلی، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر با اشاره به تداوم برداشت گندم از اراضی کشاورزی استان بوشهر اظهار کرد: در سال زراعی جاری حدود 17 هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان به کشت گندم آبی و 100 هزار هکتار نیز به کشت گندم دیم اختصاص یافته است و تاکنون عملیات برداشت از بخش قابل توجهی از این اراضی انجام شده است.
وی بیان کرد: تاکنون 71 هزار و 800 تن گندم از سطح 81 هزار و 500 هکتار از مزارع استان برداشت شده که از این میزان 69 هزار هکتار مربوط به اراضی دیم و 12 هزار و 500 هکتار مربوط به اراضی آبی بوده است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر افزود: خرید تضمینی گندم با نرخ مصوب در استان در حال انجام است و تاکنون 58 هزار و 600 تن گندم معمولی به صورت تضمینی از کشاورزان خریداری شده است.
وی ادامه داد: همچنین میزان خرید بذر گندم در استان به 13 هزار و 200 تن رسیده که این روند در چارچوب برنامه‌های حمایتی بخش کشاورزی دنبال می‌شود.
توکلی با اشاره به فعالیت مراکز خرید تضمینی در سطح استان تصریح کرد: در حال حاضر 14 مرکز خرید تضمینی در نقاط مختلف استان فعال هستند و این مراکز با نرخ مصوب دولتی، محصول گندم‌کاران را تحویل می‌گیرند.
وی گفت: خوشبختانه در روند خرید تضمینی و انبارداری محصولات هیچ مشکلی وجود ندارد و شرایط لازم برای تحویل محصول کشاورزان در مراکز پیش بینی شده فراهم است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر با اشاره به اهمیت این موضوع برای بخش کشاورزی استان خاطرنشان کرد: تداوم برداشت و خرید تضمینی گندم نقش مهمی در حمایت از کشاورزان، حفظ چرخه تولید و تقویت امنیت غذایی در بوشهر دارد و فراهم بودن زیرساخت‌های خرید و ذخیره سازی، روند پشتیبانی از تولیدکنندگان را تسهیل کرده است.
وی افزود: برداشت گندم در مناطق مختلف استان با استفاده از ناوگان کمباین‌های بومی و مهاجر در حال انجام است و پیش بینی می‌شود این روند تا پایان خردادماه ادامه داشته باشد.
توکلی در پایان با قدردانی از همکاری کشاورزان و عوامل اجرایی بیان کرد: تمامی تمهیدات لازم برای تسهیل فرآیند خرید تضمینی و حمایت از کشاورزان استان اندیشیده شده است.

آخرین خبر بوشهر در اینستاگرام :
https://instagram.com/bushehr_akhbar