ساخت مصلای خاتم الانبیا(ص) اهل سنت بجنورد آغاز شد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
ساخت مصلای خاتم الانبیا(ص) اهل سنت بجنورد آغاز شد

ایرنا/ آیین کلنگ‌زنی مصلای خاتم‌الانبیا (ص) اهل سنت بجنورد امروز (شنبه) با حضور استاندار خراسان‌شمالی و نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه بجنورد در محله جوادیه این شهر برگزار شد.

عملیات اجرایی این مجموعه مذهبی و فرهنگی در زمینی به مساحت یکهزار و ۱۴۶ مترمربع و با سازه‌ای سه‌طبقه آغاز شد.

این طرح با هدف پاسخگویی به نیازهای فرهنگی و مذهبی منطقه، توسعه زیرساخت‌های دینی و تقویت همبستگی و وحدت اسلامی در مرکز استان اجرا می‌شود.

برای احداث مصلای خاتم‌الانبیاء(ص) اعتباری بالغ بر ۴۰۰ میلیارد ریال از محل مشارکت خیران اهل سنت پیش‌بینی شده است.

ضرورت ملاحظات فنی در اجرای طرح‌های عمرانی

استاندار خراسان شمالی در این آیین با تاکید بر ضرورت انجام مطالعات کارشناسی و رعایت ملاحظات فنی در اجرای طرح گفت: با توجه به وضعیت منابع آبی و شرایط آب‌های زیرزمینی منطقه، لازم است تمامی ابعاد فنی و مطالعات ژئوتکنیک به‌دقت مورد توجه قرار گیرد تا این مجموعه با کیفیت و پایداری مطلوب احداث شود.

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه بجنورد نیز با قدردانی از حمایت‌های استاندار خراسان شمالی در همراهی با برنامه‌های جامعه اهل سنت، بر اهمیت نقش مساجد و مراکز دینی در ارتقای فرهنگ دینی و مقابله با آسیب‌های فرهنگی تأکید کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین رضا نوری گفت: امروز تقویت زیرساخت‌های فرهنگی و مذهبی ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است و مساجد به عنوان پایگاه‌های موثر اجتماعی و فرهنگی، نقشی مهم در تربیت نسل جوان و تحکیم ارزش‌های اسلامی ایفا می‌کنند.

وی ادامه داد: این مجموعه علاوه بر کارکرد عبادی، می‌تواند به مرکزی برای فعالیت‌های فرهنگی، آموزشی و اجتماعی تبدیل شود و در مسیر تقویت انسجام و همدلی میان اقشار مختلف جامعه نقش‌آفرینی کند.

حدود ۱۰ درصد از جمعیت یک‌میلیون نفری خراسان‌شمالی را ترکمن های اهل سنت تشکیل می‌دهند.

آخرین خبر خراسان شمالی در اینستاگرام :
https://instagram.com/bojnord_today