۱۲ ساخت‌وساز غیرمجاز در حریم زریبار قلع‌وقمع شد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
۱۲ ساخت‌وساز غیرمجاز در حریم زریبار قلع‌وقمع شد

ایرنا/ رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست مریوان، از اجرای حکم قلع‌وقمع ۱۲ مورد تغییر کاربری و ساخت‌وساز غیرمجاز در اراضی کشاورزی و محدوده مرتبط با تالاب بین‌المللی زریبار خبر داد.

مهدی بالیده، اظهار کرد: این اقدام در اجرای دستور قاطع دادستان و فرماندار مریوان و با همکاری جهاد کشاورزی، نیروهای انتظامی، بخشداری و اداره حفاظت محیط‌زیست و بر اساس قوانین حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها اجرا شد.

وی با تاکید بر اهمیت حفاظت از اراضی کشاورزی و صیانت از حریم اکولوژیکی تالاب زریبار اظهار کرد: هرگونه مستحدثات و ساخت‌وساز غیرمجاز در اراضی کشاورزی که مطابق قانون جرم محسوب شود، با برخورد قاطع دستگاه‌های مسئول مواجه خواهد شد.

رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست مریوان افزود: حفاظت از اراضی و جلوگیری از تغییر کاربری‌های غیرقانونی، از اولویت‌های اصلی مجموعه‌های اجرایی و نظارتی شهرستان مریوان است و در این زمینه هیچ‌گونه اغماضی صورت نخواهد گرفت.

استان کردستان با برخورداری از ۱۶ پاسگاه فعال محیط‌بانی و پنج منطقه حفاظت‌شده، از مهم‌ترین کانون‌های تنوع زیستی کشور به شمار می‌رود.

مناطق حفاظت شده استان شامل چلچمه و سارال با وسعت ۹۷ هزار هکتار، بیجار با ۳۲ هزار هکتار، بدر و پریشان قروه با ۴۳ هزار هکتار، شاهو و کوسالان با ۵۷ هزار هکتار و عبدالرزاق سقز با ۳۹ هزار هکتار است.

افزون بر این، پناهگاه حیات وحش زریوار با وسعت سه هزار هکتار، دو اثر طبیعی ملی و چندین منطقه شکار ممنوع نیز در این استان قرار دارند.

مجموعه این ظرفیت‌ها، کردستان را در زمره غنی‌ترین استان‌های کشور از نظر تنوع گونه‌های جانوری و گیاهی قرار داده است.

آخرین خبر کردستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/kurdistan.online