کشف ۱۲۰ کیلو تریاک در عملیات مشترک پلیس مرکزی و فارس

ایمنا/ فرمانده انتظامی استان مرکزی از کشف ۱۲۰ کیلو تریاک در عملیات مشترک پلیس مرکزی و فارس خبر داد و گفت: در این عملیات چهار سوداگر مرگ دستگیر شدند.
سردار فرزادتاجره، فرمانده انتظامی استان مرکزی اظهار کرد: در اجرای طرح برخورد قاطعانه با سوداگران مرگ، مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی با اقدامات اطلاعاتی بر روی باندهای قاچاق مواد مخدر، از انتقال یک محموله تریاک در استان های همجوار مطلع شدند.
وی ادامه داد: ماموران با بهرهگیری از شگردهای فنی و رصدهای تخصصی و با هماهنگی قضایی، در پی یک عملیات مشترک با پلیس فارس اعضای این باند قاچاق مواد مخدر را شناسایی و دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی استان مرکزی با اشاره به اینکه مقدار ۱۲۰ کیلو گرم تریاک کشف و چهار سوداگر مرگ دستگیر شدند، افزود: در این عملیات دو خودرو توقیف و متهمان پس از تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی شدند.


















