ايرنا/ تخمه هندوانه، داراي ماده اي به نام 'اسيد ال گلوتاميک' است که اثر خوبي در معالجه کم هوشي کودکان دارد، همچنين مغز تخمه هندوانه، کرم هاي روده و معده را ازبين مي برد .
هندوانه موجب تسکين حرارت بدن مي شود و از تشنگي مي کاهد، توليد کننده خون رقيق است و به همين دليل رطوبت بدن را مي افزايد.
براي مداواي ناراحتي هاي صفراوي و رفع خارش بدن ،هندوانه را با تمبر هندي استفاده مي کنند.
بهترين زمان مصرف هندوانه بين دو غذاست يعني تقريبا 3 ساعت پس از يک وعده غذا و يک ساعت پيش از وعده ديگر زيرا اگر بلا فاصله پس از غذا خورده شود در هضم غذا اختلال ايجاد مي کند. همچنين پوست سفيد داخل هندوانه براي رفع زخم گلو و دهان بسيار موثر است، دم کرده ريشه هندوانه براي قطع خونريزي پس از سقط جنين مفيد است.
مصرف هندوانه با سکنجبين براي رفع يرقان سنگ کليه و مواد صفراوي که دچار احتراق شده اند خوب است، افراد داراي معده سرد بايد هندوانه را با عسل بخورند به اين صورت که بالاي هندوانه را سوراخ کرده و مقداري عسل در آن ريخته و در يخچال گذاشته و پس از چند روز آن را بخورند.
هندوانه، ادرار آور بوده و به همين دليل در رفع سنگ هاي مجاري اداري و درماني برخي بيماري ها مفيد است، روغن حاصل از دانه اين گياه اثر کاهنده فشار خون دارد و گوشت ميوه آن به عنوان ماسک صورت براي افراد پوست لطيف، مصرف گسترده اي دارد.
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در ايتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرين خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar
بازار