نماد آخرین خبر

یک میوه و این همه خاصیت؟!

منبع
ايرنا
بروزرسانی
یک میوه و این همه خاصیت؟!
ايرنا/ تخمه هندوانه، داراي ماده اي به نام 'اسيد ال گلوتاميک' است که اثر خوبي در معالجه کم هوشي کودکان دارد، همچنين مغز تخمه هندوانه، کرم هاي روده و معده را ازبين مي برد . هندوانه موجب تسکين حرارت بدن مي شود و از تشنگي مي کاهد‌، توليد کننده خون رقيق است و به همين دليل رطوبت بدن را مي افزايد. براي مداواي ناراحتي هاي صفراوي و رفع خارش بدن ،هندوانه را با تمبر هندي استفاده مي کنند. بهترين زمان مصرف هندوانه بين دو غذاست يعني تقريبا 3 ساعت پس از يک وعده غذا و يک ساعت پيش از وعده ديگر زيرا اگر بلا فاصله پس از غذا خورده شود در هضم غذا اختلال ايجاد مي کند. همچنين پوست سفيد داخل هندوانه براي رفع زخم گلو و دهان بسيار موثر است، دم کرده ريشه هندوانه براي قطع خونريزي پس از سقط جنين مفيد است. مصرف هندوانه با سکنجبين براي رفع يرقان سنگ کليه و مواد صفراوي که دچار احتراق شده اند خوب است، افراد داراي معده سرد بايد هندوانه را با عسل بخورند به اين صورت که بالاي هندوانه را سوراخ کرده و مقداري عسل در آن ريخته و در يخچال گذاشته و پس از چند روز آن را بخورند. هندوانه، ادرار آور بوده و به همين دليل در رفع سنگ هاي مجاري اداري و درماني برخي بيماري ها مفيد است، روغن حاصل از دانه اين گياه اثر کاهنده فشار خون دارد و گوشت ميوه آن به عنوان ماسک صورت براي افراد پوست لطيف، مصرف گسترده اي دارد. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در ايتا https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5 آخرين خبر در بله https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره