فارس/ سرهنگ محمد محرابي صبح امروز در گفتوگويي اظهار کرد: مأموران انتظامي شهرستان سرخه در راستاي اجراي برنامههاي مقابلهاي و پيشگيرانه در قالب طرح استقبال از بهار به کنترل خودروهاي عبوري در محورهاي مواصلاتي اين شهرستان پرداختند.
وي افزود: در همين راستا يک دستگاه نيسان براي بررسيهاي بيشتر مقابل پليسراه سرخه توسط مأموران انتظامي متوقف شد.
فرمانده انتظامي شهرستان سرخه به تناقضگوييهاي راننده جوان در ارائه هرگونه مدرک و يا اسناد قانوني اشاره کرد و گفت: مأموران در بررسيهاي بعدي يکهزار و 50 عدد نوشابه انرژيزا، چهار هزار و 836 عدد پودر کاکائو و شکلات و يکهزار و 952 عدد فندک غيرمجاز از اين نيسان کشف کردند.
محرابي ارزش ريالي اين محصول را برابر نظر کارشناسان امر 200 ميليون ريال اعلام و خاطرنشان کرد: خودرو به همراه راننده متخلف پس از هماهنگيهاي لازم به مرجع ذيصلاح معرفي شده است.
بازار