تابناک/ با پايان راي گيري طرح انتخاب چهره مردمي برتر که به همت برنامه «فرمول يک» برگزار شده بود، نرگس کلباسي با ۱ ميليون راي به عنوان چهره مردمي برتر سال ۹۷ معرفي شد.
سيدعلي ضيا در آخرين قسمت از برنامه تحويل سال شبکه يک که در دو بخش روي آنتن رفت و تا حوالي ساعت ۳ بامداد پنجشنبه ادامه داشت ميزبان چهرههاي مختلف بود.
در دقايق منتهي به سال تحويل، نرگس کلباسي با نزديک به ۱ ميليون راي به عنوان چهره برتر طرح انتخاب چهره مردمي معرفي شد اما او به برنامه نيامده بود و ضيا اشاره کرد کلباسي گفته من لحظه تحويل سال را دوست دارم در همان کانکسي باشم که در يک سال و نيم اخير در کرمانشاه آنجا بودهام.
فرصت داديد تا چهرههاي مردمي را بشناسيم
کلباسي در گفتوگوي تلفني با ضيا اظهار کرد: دوست دارم اول از شما بابت برنامه خوبتان تشکر کنم که اين فرصت را به همه ما داديد تا همه نفراتي را که درباره شان صحبت کرديد بيشتر بشناسيم و از همه مردم بابت حمايتشان تشکر مي کنم. نه فقط در اين برنامه بلکه در تمام اين مدت که در کنار ما بودند.
وي افزود: خوشحالم که سال نو شده و کارهاي بسياري داريم که در کرمانشاه انجام بدهيم. فعاليت هاي مختلفي داريم که يکي از آنها مربوط به ياران سبز است. در همه شهرستانهاي کرمانشاه درخت مي کاريم و تا به حال هزار درخت کاشته ايم.
مادر ترزاي ايراني ادامه داد: بخش بعدي کارمان از صبح شروع مي شود و مي خواهيم براي بچه ها در روستاهاي کرمانشاه پارک بازي تاسيس کنيم تا وقتي اين بچه ها بزرگ شده اند فقط تصوير خرابي ها جلوي چشمشان نيايد.
اين ها کار نيست بلکه زندگي است که عاشقش هستم
کلباسي در پاسخ به اينکه آيا از اين همه کار، خسته نمي شود، تصريح کرد: اين ها کار نيست، من عاشق اين زندگي هستم و اين کارها را با جان و دل انجام مي دهم.
وي همچنين به اينکه معلم زبان فارسي دارد و فارسي نوشتن او دارد بهتر مي شود اشاره کرد.
ضيا نيز اعلام کرد به زودي به کرمانشاه ميرود تا تنديس چهره مردمي برتر سال ۹۷ را به دست او برساند.
وي همچنين در اين برنامه ميزبان محمد اصفهاني بود که انتقادات بسياري را نسبت به وضعيت موسيقي کشور مطرح کرد.
وضعيت کلام در موسيقيها شرم آور شده است
اصفهاني در بخشي از برنامه گفت: ما موسيقي مبتذل نداريم بلکه اين کلام است که موسيقي را به سمت ابتذال مي برد. يعني ما شعر مبتذل داريم. در برخي آثار مي بينيم که وزن و قافيه را هم رعايت نمي کنند به حدي که وضعيت شرم آور است. آدمهاي غيرمتخصص و نگوييم نااهل، غير اهل به اين کار آمده اند، هرکسي بوي پول شنيده به اين کار آمده است.
وي تاکيد کرد: سال ۸۱ که ما کنسرت اجرا مي کرديم وضعيت طور ديگري بود حالا به من زنگ مي زنند و براي فلان ارگان موسيقي هماهنگ مي کنند و درصد مي خواهند! وضعيت متفاوت شده است و من اين را از عدم نظارت مي بينم. چرا صنف تهيه کنندگان و ارشاد اقدام نمي کنند؟
اين خواننده موسيقي پاپ يادآور شد: دلال بازي در همه چيز رسوخ کرده از جمله ترانه و آهنگ. عملا به جاي اينکه هنرمند باشند بيزينس من هستند. فقط پول باشد کار را انجام مي دهند.
اصفهاني همچنين به لزوم پيگيري قانون کپي رايت اشاره کرد و سپس ضيا ميزبان حاج کاظم کبير، کاسب با انصاف و يکي از ۱۱ چهره مردمي بود که براي راضي کردن او به حضور در تلويزيون تا تبريز رفته بود.
واي بر کم فروشان
چاي فروش باانصاف تبريزي در اين باره که چرا به وزنه هايش سکه چسبانده توضيح داد: از آنجايي که سکه و فلز به وزنهام چسبانده ام تا يک وقت حق الناس ضايع نشود. در قرآن از کم فروشان به بدي ياد شده و جاي آنها در ته جهنم و چاي ويل است. کم فروشي نهايت بيادبي است.
هرچه داريم از طبيعت است
نورالدين توسلي، چوپان اهل ايلام که حين مراقبت از گوسفندان اقدام به کاشت درخت ميکند و يکي ديگر از ۱۱ چهره مردمي معرفي شده در «فرمول يک» بود نيز به برنامه آمد و گفت: ما هر چه داريم از طبيعت است.
وي با بيان اينکه سواد من بالا نيست و سر کوکب خانم ترک تحصيل کردم و به حسنک کجايي نرسيدم، افزود: بچههايم کمک حال و پشتيبان من براي کاشت درختان هستند. فکر نمي کردم چهره مردمي شوم، همه چيز کار خدا است، من وقتي سيل بند ميزنم، دست خداست، چشم من هم مال خداست.
خوشحالم کنار بچه ها هستم
يوسف اصلاني فعال حوزه توانبخشي و کارآفريني براي معلولان که سرپرستي ۱۴۶ کودک را برعهده گرفته و ديگر چهره مردمي سال ۹۷ بود، درباره فعاليتهايش گفت: من بيشتر از همه خوشحالم که کنار بچه ها هستم.
وي درباره وضعيت نامناسب معلولان براي رفت و آمد در شهر اظهار کرد: من کساني را مي شناسم که با رفتن برق و قطع شدن آسانسور مجبورند در خانه بمانند. آنها خيلي مظلوم هستند. ويلچر يک وسيله نقليه عمومي شده و شما پياده رويي را پيدا نمي کنيد که به راحتي بتوان با ويلچر در آن رفت و آمدکرد و والدين معلولان با استرس بچه هايشان را بيرون مي برند
اصلاني که استخري ويژه معلولان راه اندازي کرده گفت: اگر مسئولان محترم انشعابات آب و برق و گاز ما را بدهند استخر ما افتتاح مي شود. ۸۰۰ هزار نفر قطره قطره کمک کردند تا اين استخر ساخته شود وزير نيرو هم کمک کند اينجا افتتاح شود. به عشق امام رضا در تمام استانها مي خواهيم چنين مجموعه اي را بسازيم.
نود بدون عادل ديدني نيست
مسعود شجاعي کاپيتان تيم ملي نيز ديگر مهمان ضيا بود که درباره وضعيت تيم تراکتورسازي و تلاش براي قهرماني سخن گفت و همچنين به حواشي برنامه نود اشاره و تاکيد کرد نود بدون عادل فردوسي پور ديدني نخواهد بود.
حجت شرف زاده خواننده ماه و ماهي نيز که دعاي سال تحويل را هم اجرا کرد، در اين خصوص گفت: من مطمئنم که اين موضوع حل مي شود. مطالبهگر بودن و حق را گفتن و خواستن هم توهين نيست و اشکالي ندارد.
کنسرت ارزان قيمت برگزار ميکنم
وي همچنين تاکيد کرد: در سال ۹۸ اميدوارم بتوانم کنسرت هاي ارزان قيمت برگزار کنيم. در اين مدت سعي کرديم بليت هواپيما نخواهيم و با اتوبوس يا ماشين خودمان براي کنسرت برويم تا هزينه برنامه گذار بيشتر نشود
او در پايان گفت: همه پز مي دهند که صدا دارند يا داراي ويژگي هاي ديگري هستند. من پز مي دهم که شما را دارم، مردم را دارم.
«فرمول يک» با تهيه کنندگي و اجراي سيدعلي ضيا در ماه هاي اخير طرح انتخاب چهره مردمي برتر را کليد زده بود و در ۵ شب ويژه برنامه تحويل سال نيز ميزبان اين چهره ها بود تا سرانجام نرگس کلباسي بالاترين راي را به دست آورد.
بازار