مهر/استاندار بوشهر بر لزوم توسعه اشتغال در سطح استان تاکيد کرد و گفت: سند اقتصاد دانش بنيان استان بوشهر تدوين شد.
عبدالکريم گراوند ظهر پنجشنبه در نشست بررسي مشکلات دانشگاه فني و حرفهاي استان بوشهر اظهار داشت: توسعه اشتغال و کاهش ميزان بيکاري در استان بوشهر را به عنوان يک اولويت مهم در دستور کار داريم.
وي با اشاره به اينکه اشتغال از دغدغههاي مهم همه خانوادهها است، ادامه داد: آموزش و مهارتافزايي نقشي بسيار مهم و اساسي در تقويت اشتغال دارد و در اين راستا دانشگاه فني و حرفهاي رسالتي بزرگي بر عهده دارد.
استاندار بوشهر با اشاره به فراهم شدن شرايط اشتغال بيش از ۶۰ درصد فارغ التحصيلان دانشگاه فني و حرفهاي استان بوشهر خاطرنشان کرد: فارغ التحصيلان دانشگاه بخش عمدهاي از بيکاران را تشکيل ميدهند که علت آن نداشتن مهارت است.
وي از مهارت آموزي، ايجاد فضاي کسب و کار و کارآفريني به عنوان پيش نيازهاي توسعه اشتغال نام برد و بيان کرد: تربيت تکنسينها که در دانشگاه فني و حرفهاي انجام ميشود ميتواند نياز جامعه به نيروي ماهر را تأمين کند.
گراوند با اشاره به اينکه تکنسينها تکميل کننده نظام اداري محسوب ميشوند اضافه کرد: جامعه نيازمند تکنسينهاي ماهر است ولي نظام دانشگاهي به سمت مدرک گرايي سوق داده شده است.
استاندار بوشهر تقويت ارتباط بين دانشگاه و صنعت را ضروري دانست و افزود: اين فاصله بين صنعت و دانشگاه باعث شده تا افراد براي حضور در بازار کار آماده و مهيا نباشند.
وي به ظرفيت بالاي استان بوشهر براي اشتغال و کارآفريني خواستار تقويت طرحهاي اشتغال زا شد و گفت: فرهنگ کارآفريني بايد در جامعه گسترش يابد و کارآفرينان موفق معرفي شوند.
گراوند از تأمين اعتبار توسعه زيرساختهاي دانشگاه فني و حرفهاي استان بوشهر خبر داد و اضافه کرد: سند اقتصاد دانش بنيان استان بوشهر تدوين شده و قرار است در شوراي عالي انقلاب فرهنگي تصويب و استان بوشهر به عنوان پايلوت به کشور معرفي شود.
بازار