باشگاه خبرنگاران/مدير باغباني سازمان جهاد کشاورزي سيستان و بلوچستان گفت: تاکنون هفت هزار تن انبه از سطح ۵۰۰ هکتار از باغات جنوب اين استان برداشت و روانه بازار مصرف شد.
اردشير شهرکي با بيان اينکه برداشت انبه از ارديبهشت آغاز و تا پايان تير در سيستان و بلوچستان ادامه دارد، اظهار داشت: انبه در سطح هزار و ۵۰۰ هکتار از باغات ميوه استان کشت ميشود که هزار هکتار آن بارور و بقيه غير بارور است.
وي ادامه داد: پيش بيني ميشود در پايان فصل برداشت حدود ۱۴ هزار تن از اين محصول توليد و روانه بازار مصرف شوند.
مدير باغباني سازمان جهاد کشاورزي سيستان و بلوچستان با بيان اينکه شهرستانهاي سرباز، نيکشهر، قصرقند و چابهار عمده مناطق کشت انبه در اين استان محسوب ميشوند اظهار داشت: ۹۰ درصد انبه توليدي در اين استان به صورت سبز براي تهيه ترشي برداشت ميشود.
شهرکي بيان کرد: انبه ميوه گرمسيريست و سرشار از ويتامينهاي A، B و C، کربوهيدرات ها، اسيدهاي چرب، پروتئينها، اسيدهاي عالي و مواد معدني است.
از منظر کارشناسان سيستان و بلوچستان بهشت ميوههاي گرمسيري بحساب ميآيد به طوري که شرايط آب و هوايي گرم، مرطوب و تقريباً استوايي اين استان را به خواستگاه متنوعترين ميوههاي گرمسيري کشور تبديل کرده، ميوههايي خاص که در مزه و نمونه کم نظير بوده و توجه هر مخاطبي را به خود جلب ميکند.
گواوا، چيکو، سيتاپُل، پاپايا، جَم، تمبر هندي، بيرام، جمبولان، کنار، انبه، موز و بسيار نامهاي ديگر از جمله ميوههاي توليدي جنوب سيستان و بلوچستان است که در ظاهر و طعم بي نظير است.
بازار