تسنيم/معاون امور بانوان و خانواده رئيس جمهور با اشاره به لزوم توجه به وضعيت زنان سرپرست خانوار گفت: در حال حاضر تلاش داريم تا بيش از ۱۲ هزار سرپرست خانوار را با آموزشهاي لازم به مرحله اشتغال برسانيم.
معصومه ابتکار امروز در سومين جلسه شوراي اداري شهرستان قدس با اشاره به ابلاغ خطمشي گام دوم انقلاب توسط مقام معظم رهبري اظهار داشت: مردم و مسئولان بايد ضمن توجه به اين موضوع به مشکلات ناشي از تحريمها و جنگ اقتصادي که براي به زانو درآوردن کشور از سمت آمريکا ايجاد شده نيز توجه داشته باشند.
وي بيان کرد: براي تحقق اين اهداف کارآمدي دستگاههاي اداري بالاترين هدفي است که بايد دنبال شود، قطعا آينده روشني در پيش است به شرطي که با رويکردهاي منطقي و نگاهي عالمانه از فرصتها استفاده کنيم.
معاون امور بانوان و خانواده رئيس جمهور سپس با اشاره به وضعيت اشتغال، معيشت و توسعه روستايي افزود: متأسفانه گاهي غريبهسازي ميشود، در ابتدا بحث عدالت بود که يکي از وظايف دولت و نظام، برقراري عدالت است اما گاهي عدالت در توزيع ثروت و گاهي در توزيع يارانه ديده شد اين در حالي است که عدالت ابعاد مختلفي در موضوعات سياسي و بحث دخالت در سرنوشت دارد که يکي از دستاوردهاي انقلاب همين دخالت در سرنوشت و از ساز و کارهاي مهم مردمسالاري در کشور است.
ابتکار همچنين با اشاره به موضوع عدالت جنسيتي تصريح کرد: تلاش ما بر اين است تا در هر حوزهاي اعم از ورزش، اشتغال، بهداشت و غيره خدمات به صورت يکسان و هماهنگي ارائه شود، بايد براي زنان فرصت بيشتري فراهم شود اگر در برخي جاها بنا به دلايلي دختران بازمانده از تحصيل هستند بايد فرصت تحصيل براي آنها فراهم شود.
وي ادامه داد: قانون برنامه ششم تکاليف روشني را ايجاد کرده است و شاخصهايي در اين زمينه ابلاغ کرده است، براي مثال در حوزه بهداشت نه تنها بايد عدالت جنسيتي براي همه فراهم شود بلکه بايد خدمات ويژهاي نيز در بحث باروري و موارد خاص ديده شود.
معاون امور بانوان و خانواده رئيس جمهور با اشاره به تدوين سند ارتقاء زنان در هر استان گفت: در تهران تا جايي که اطلاع دارم سند تدوين و در حال تصويب است که هر شهرستان بايد براساس اين سند اقدامات خود را نظم بخشد.
ابتکار همچنين بيان کرد: اطلس زنان کشور بر مبناي آمار سال 95 احصا شده است و برنامهريزي در زمينههاي مختلف در اين حوزه در دستور کار همه دستگاهها در زمينه برابري جنسيتي قرار ميگيرد.
وي سپس با اشاره به تابآوري جامعه در مقابل آسيبهاي اجتماعي افزود: اين طرح در همين شهرستان قدس در روستاي محمدآباد اجرا شده است و اميدواريم با همکاري تسهيلگران در اين شهرستان بتوانيم اين طرح را به صورت گستردهتر در شهرستانهاي ديگر استان تهران نيز اجرا کنيم.
معاون امور بانوان و خانواده رئيس جمهور در ادامه با اشاره به قانون واگذاري 30 درصد از پستهاي مديريتي به بانوان تصريح کرد: امروز 40 درصد جمعيت کشور در حوزه کارمندان دولت بانوان هستند که البته استان تهران قدمهاي خوبي در اين راستا برداشته است.
ابتکار ادامه داد: در حال حاضر تلاش داريم تا بيش از 12 هزار زن سرپرست خانوار را با آموزشهاي لازم به مرحله اشتغال برسانيم و براي شهر قدس نيز سهميهاي انديشيده شده که در صورت واجد شرايط بودن، اين طرح به سرعت به ثمر بنشيند.
وي با بيان اينکه شبکههاي کارآفريني در حال پيگيري براي بهبود وضعيت توانمندي بانوان سرپرست خانوار است تصريح کرد: با حمايت از سازمانهاي مردمنهاد ميتوان گامهاي مهمي در اين راستا برداشت که در شهرقدس 3 تشکل وجود دارد که با برنامهريزيهاي صورت گرفته به 8 مورد افزايش پيدا کند و با توجه به ميزان جمعيت، سطح تحصيلات و قدمت شهرستان ميتوان شاهد فعاليت خيريهها، نهادهاي مردمي و تشکلها به ويژه از سوي جوانان بود.
معاون امور بانوان و خانواده رئيس جمهور ادامه داد: با توجه به اهميت موضوع خانواده، برنامهريزي در قالب سياست هاي ابلاغي مقام معظم رهبري و قانون برنامه ششم از اولويتها است که به طور ويژه در حال پيگيري آن هستيم.
ابتکار همچنين با تأکيد بر تقويت مهارت گفتوگو در خانوادهها گفت: بايد بتوان استحکام را در روابط خانوادهها و درون نسلي و بين نسلي بهبود ببخشيم، نسل جوان امروز مطالباتي دارد در حالي که ديده نميشود که با مشارکت وزارت آموزش پرورش طرحي با عنوان «گفتوگوي بين نسلي» در حال انجام است و با مشارکت وزرات علوم نيز طرحي در قالب «سفيران گفتوگو» در حال پيگيري است.
بازار