باشگاه خبرنگاران/شهردار تبريز با تاکيد بر اينکه احداث ۲۰ پارک محلهاي در دستور کار سال ۹۸ است گفت: محلات پرتراکم در اولويت توجه قرار گرفته و در حال تملک اين اراضي در بافتهاي پر تراکم هستيم.
شهين باهر در جلسه شوراي مديريت بحران آذربايجان شرقي با اشاره به فراهم سازي اماکن متعدد شهري تبريز براي اسکان اضطراري توسط شهرداري گفت: مجموع اقدامات شهرداري تبريز در پروژههاي مختلف، با محوريت مديريت بحران بوده است.
وي با بيان اينکه از سال گذشته ۱۵ پارک محلهاي و ۴ ميدان ورزشي در داخل بافت فرسوده و حاشيه نشين احداث شده است، گفت: همين پارکهاي محلهاي براي زمان بحران جهت اسکان اضطراري طراحي شده است.
شهردار تبريز با تاکيد بر اينکه احداث ۲۰ پارک محلهاي در دستور کار سال ۹۸ است تاکيد کرد: محلات پرتراکم در اولويت توجه قرار گرفته و در حال تملک اين اراضي در بافتهاي پر تراکم هستيم.
وي تصريح کرد: اسکان اضطراري مأموريت اصلي شهرداري نيست، لذا بايد از ظرفيت ساير نهادها هم براي مديريت بحران و اسکان اضطراري استفاده شود.
ايرج شهينباهر اصليترين بحران پيش رو براي تبريز را موضوع قطعي برق در ساعات اوج بار تبريز دانست و گفت: اصلاح ساعات و تغيير رفتار مصرفي مردم بايد بر اساس فرهنگسازي جدي گرفته شود و ما همه بايد در شهر يا استان، براي فرهنگسازي در اين زمينه برنامه ريزي کنيم.
وي با بيان اينکه بر اساس مطالعات علمي و حتي ديني، ۸ ساعت کار، ۸ ساعت خواب و ۸ ساعت تفريح براي يک انسان لازم است، خاطر نشان کرد: دستورات ديني براي اين امر از ۱۴۰۰ سال قبل ابلاغ شده، ولي بايد فرهنگ آغاز زودتر کار و اتمام زودتر کار هم در جامعه نهادينه شود تا ساعات اوج بار هم مديريت شده و از خاموشي برق جلوگيري شود.
شهردار تبريز بر ضرورت برنامه ريزي براي مديريت رفتار خانواده در زمينه مصرف انرژي تاکيد کرد و اظهار داشت: فرهنگ شهروندي فقط چگونگي رفتار در زمينه مصنوعات شهري و... نيست بلکه بايد فرهنگ مصرف درست هم در قالب فرهنگ شهروندي تبيين و تشريح شود تا به سهم خود شاهد بهبود مصرف بهينه برق در شهر تبريز باشيم.
بازار