فارس/ آتشسوزي در مزارع وسيعي از حومه دهدشت که از ساعاتي قبل آغاز شده در حال پيشروي است.
سرعت آتش به علت وزش باد شديد بوده و هر لحظه به روستاهاي تابعه نزديکتر ميشود.
بخش وسيعي از مزارع در روستاهاي ادرکان، دم مهد،دهنو، تل مرغ طعمه حريق شده است و امکان سرايت آتش به ديگر روستاها هم وجود دارد.
مسؤول حوادث فرمانداري کهگيلويه به فارس گفت: آتشسوزي از حاشيه برج عليشير و گلزار آغاز شد و بخش زيادي از منابع ملي، کاه و کلش و درختان طعمه حريق شدند.
سرتيپ خادمي با بيان اينکه بيشتر آتشسوزي در مراتع داراي پوشش گياهي خشک و پسماند کشاورزي بود، افزود: با تلاش ستاد مديريت بحران و نيروهاي مردمي آتش در اين قسمت از شهر مهار شده و در حال اعزام نيروها و امکانات به منطقه ديگر وقوع آتشسوزي هستيم.
خادمي با بيان اينکه در قسمت ديگري از شهر به سمت روستاهاي تلزري و دممهد آتشسوزي ديگري به وقع پيوسته است، تصريح کرد: 2 دستگاه خودروي آتشنشاني شهرداري دهدشت و يک دستگاه خودروي آتشنشاني دهياري راک در محل حادثه حضور دارند.
وي با بيان اينکه تجهيزات لازم براي مهار آتش با توجه به وسعت آن جوابگو نيست ادامه داد: 6 دستگاه دمنده متعلق به منابع طبيعي و يک دستگاه دمنده از سوي محيط زيست براي مهار آتش مورد استفاده قرار گرفته است.
بازار