ايرنا/مديرعامل اين سازمان گفت: ساعت ۱۶:۲۵ دقيقه امروز طي تماس شهروندي با سامانه ۱۲۵ اين سازمان گزارش غرقشدن جواني ۲۱ ساله در رودخانه دز اطلاع رساني شد.
عبدالحسين معظم فر افزود: پس از دريافت گزارش بلافاصله تيم امداد و نجات سازمان از ۲ ايستگاه عملياتي شماره سه و مرکزي به محل حادثه واقع در پايين پل قديم اعزام شدند و بلافاصله اقدام به جستجو و غواصي در اين محدوده کردند.
وي اظهار داشت: تيم غواصان اعزامي به مدت ۲ ساعت اقدام به گشتزني و غواصي در محدوده پل قديم کردند که اين گشت زني بدون نتيجه پايان يافت.
معظم فر افزود: فردا با هماهنگي سد تنظيمي و پايين آمدن سطح آب گشت زني و غواصي در رودخانه دز ادامه خواهد داشت.
با توجه به افزايش دماي هوا گردشگران از نقاط مختلف استان خوزستان و استانهاي همجوار براي فرار از گرما به شهر دزفول آمده و در پارکهاي ساحلي اين شهر به تفريح و شنا ميپردازند که متأسفانه گاه به دليل بي توجهي به هشدارها اسير موجهاي خروشان رودخانه ميشوند.
بازار