ايرنا/مديرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعي ايلام گفت: با آغاز فعاليت مجدد کشتارگاه صنعتي ايلام پس از ۱۶ ماه تعطيلي مطالبات کارگران با مديريت جديد پرداخت شد.
شکرالله شيرخاني روز شنبه در نشست با مديرعامل، کارکنان و کارگران کشتارگاه صنعتي ايلام اظهار داشت: ۱۶ ماه از تعطيلي اين کارخانه بدليل سوء مديريت پيشين ميگذرد که با سرمايه گذاري مالک و مديرعامل جديد پرداخت بدهي آنان در اولويت قرار گرفت.
وي با بيان اينکه فعاليت اين کشتارگاه از سر گرفته شده است، افزود: مديريت جديد با رونق توليد و برنامه مناسب با حفظ کارگران قبلي ۱۰۰ نيروي جديد نيز جذب خواهد کرد.
شيرخاني يادآور شد: اين کشتارگاه علاوه بر اينکه يکي از مجهزترين کشتارگاههاي کشور است رونق مجدد آن تأثير بسزايي بر معيشت خانوارها بطور مستقيم و غير مستقيم دارد که با تدبير لازم ميتوان به هدف خود در راستاي تأمين بهداشت استان نزديک شد.
وي افزود: رونق اين کارخانه نيازمند تعامل و همدلي بين کارگر و کارفرماست که گام اول براي راه اندازي مجدد آن خوب برداشته شده که به آن رسميت مي بخشد.
شيرخاني تاکيد کرد: فعاليت کارگران از لحاظ بهداشتي در اين کشتارگاه از اهميت بالايي برخوردار است که متأسفانه مدير قبلي با وجود در اختيار داشتن امکانات و حمايت مسئولان بدليل سوء مديريت از فرصتها و ظرفيت داخلي به خوبي استفاده نکرده است.
وي گفت: ساختارهاي تاريخي، جغرافيايي و پتانسيلهاي استان ايلام مستعد توليد دام است و قابليتهاي اين مکان نشان از اشتغال پايدار دارد.
مديرکل پشتيباني امور دام استان ايلام نيز در اين نشست اظهار داشت: هدف از راه اندازي کشتارگاه صنعتي ايلام که يکي از پنج کشتارگاههاي خاورميانه است، ايجاد يک بنگاه اقتصادي در حوزه غرب کشور بوده که متأسفانه دچار رکود طولاني مدت شده است.
مهدي پورسيابيدي افزود: از ابتداي سال ۹۶ که کشتارگاه صنعتي واگذار شد به دليل عدم مديريت پيشين دچار مشکلات فراواني گرديد که اميدواريم با مديريت جديد فعاليت آن گسترش يابد.
پورسيابيدي گفت: ظرفيت اين کشتارگاه در هر شيفت يک هزار رأس دام سبک و ۱۰۰ رأس دام سنگين است که بايد با برنامه ريزي هاي مناسب از اين ظرفيت استفاده شود.
وي يادآور شد: استان ايلام داراي سه ميليون رأس دام سبک بجز دامهاي کوچ رو استانهاي همجوار است، که بايد اين ظرفيت به فعليت برسد.
پورسيابيدي با بيان اينکه بايد به صنايع تبديلي نيز توجه و در اين راستا سرمايه کسب کرد، گفت: جهاد کشاورزي استان با توجه به ظرفيت و امکانات موجود و رايزني در سطح کشور از کشتارگاه صنعتي حمايت خواهد کرد.
مالک جديد کشتارگاه صنعتي ايلام نيز در اين نشست اظهار داشت: اين کشتارگاه بدليل سوء مديريت پيشين باعث رکود کارخانه و از کار بيکار شدن افراد بسياري شده که براي راه اندازي مجدد و فعاليت گسترده آن نيازمند تسهيلات و حمايت مسئولان هستيم.
علي امامي افزود: هم اکنون مهمترين مشکل کشتارگاه عدم سرمايه کافي در راستاي حل مشکلات موجود است و براي حل اين مشکلات نيازمند تسهيلات و حمايت سازمان جهاد کشاورزي و تأمين اجتماعي و … است.
وي افزود: مديريت پيشين تسهيلات ميلياردي دريافت نموده اما مشخص نشده اين مبلغ کجا هزينه شده و بدون پيگيري موضوع اين بخش مهم اقتصادي بيش از يک سال بلاتکليف ماند.
بازار