تسنيم/رئيس جهاد دانشگاهي کردستان با اشاره به اينکه يکهزار و ۲۶۷ قرارداد نگهداري از خون بند ناف در استان منعقد شده است، گفت: بايد اين ميزان افزايش يابد.
چيا سهرابنژاد در نشست خبري با اصحاب رسانه استان که در جهاد دانشگاهي کردستان برگزار شد، اظهار داشت: جهاد دانشگاهي کردستان از سال 85 فعاليت خود را در استان کردستان آغاز کرده است.
وي افزود: فعاليت بانک خون بند ناف رويان از سال 88 در اين واحد استاني کليد خورد.
رئيس جهاد دانشگاهي کردستان گفت: بايد با تلاش و کمک اصحابرسانه، مردم استان را با فعاليت و مزاياي بانک خون رويان آشنا کرد و قدمي را در راستاي آگاهيبخشي مردم اجرا کرد.
وي با اعلام اينکه تا به امروز يکهزار و 267 قرارداد نگهداري از خون بند ناف در استان منعقد شده است، خاطرنشان کرد: بايد با توجه به جمعيت و افزايش نياز روز افزون به مزاياي خون بند ناف، اين ميزان در کردستان افزايش يابد.
سهرابنژاد با ذکر اينکه در راستاي آگاهسازي مردم اقدامات شايان توجهي لحاظ شده است، ادامه داد: از جمله اين اقدامات ميتوان به برگزاري سمينارهاي تخصصي با حضور پزشکان، برگزاري همايش عمومي، نشست با مسئولان امور بانوان ادارات، تبليغات محيطي، نصب بنر و بيلبورد تبليغاتي، ساخت انيميشن، تبليغات در فضاي مجازي و حضور در مطب پزشکان و ديدار چهره به چهره با مردم اشاره کرد.
رئيس جهاد دانشگاهي کردستان در پايان يادآور شد: خوشبختانه فعاليت مرکز فناوري بن ياختههاي رويان جهاد دانشگاهي در تمام شهرستانهاي استان بهجز شهرستانهاي دهگلان و ديواندره برقرار است.
بازار