ايرنا/مديرکل تعزيرات حکومتي ايلام از برخورد قاطع با اخلال گران بازار مرغ در ايلام خبر داد و گفت: هرگونه امتناع مرغداران از عرضه مرغ به کشتارگاه به مثابه احتکار بوده و با افراد خاطي برخورد مي شود.
نعمت اله بيرانوندي اظهار داشت: بر اساس ماده ۱۱ قانون تعزيرات حکومتي عدم عرضه مشمول احتکار و اخلال در نظام اقتصادي کشور بوده و با برخورد قانوني تعزيرات حکومتي مواجهمي شوند.
وي ادامه داد: اکنون با توجه به نياز بازار ضرورت تزريق مرغ به بازار محسوس است و نگهداري کالا به صورت عمده و امتناع از عرضه آن مشمول ۷۰ درصد جريمه قيمت کالا خواهد شد.
وي از مرغداران خواست که مرغ را با قيمت مصوب ستاد تنظيم بازار در اختيار اتحاديه و کشتارگاه قرار دهند و از افزايش قيمت به صورت خودسرانه امتناع کنند زيرا تخلف بوده و مشمول برخورد قانوني خواهد شد.
وي افزود: اتحاديه ليست مرغداراني که از عرضه مرغ به کشتارگاه امتناع ميکنند را در اختيار دستگاه قضا قرار داده و به محض مشاهده هرگونه خلاف تعزيرات حکومتي نيز براي افراد خاطي جريمه اعمال ميکند.
وي هدف اصلي را حفظ ثبات و آرامش بازار و پيشگيري از افزايش قيمت و تعدي به حقوق مصرف کنندگان و مردم اعلام کرد و گفت: از فروردين ماه سال جاري تاکنون با واحدهاي مرغداري که خلاف قانون و مصوبه ستاد تنظيم بازار عمل کردهاند برخوردهاي قانوني صورت گرفته است.
وي بدون اشاره به پروندههاي متشکله از متخلفان بازار مرغ در ايلام اظهار داشت: هدف اصلي ما تشکيل پرونده و زد و بند نيست بلکه هدف ما نظم و آرامش و ثبات بازار و جلوگيري از هرج و مرج در بازار است.
بيرانوندي گفت: افزايش قيمت به صورت خودسرانه ممنوع است و عدم عرضه نيز مشمول احتکار بوده و تا اعلام قيمت از سوي ستاد تنظيم بازار فعلاً اتحاديه و توليدکنندگان حق افزايش ثيمت ندارند.
وي تاکيد کرد: ملاک قيمت مرغ اعلام رسمي قيمت از سوي ستاد تنظيم بازار کشور است و بازرسان تعزيرات با هرگونه افزايش خودسرانه برخورد قانوني انجام خواهند داد.
به گزارش ايرنا، قيمت مصوب گوشت مرغ در کشور تاکنون ۱۱۵ هزار ريال به ازاي هر کيلوگرم بوده و قرار است بزودي قيمت جديد با توجه به افزايش قيمت نهادههاي دامي اعلام شود.
اين در حالي است که ماه قبل به دليل تخلف برخي از اعضاي اتحاديه مرغداران ايلام مبني بر عدم عرضه گوشت مرغ در بازار استان مشکلاتي به وجود آمد که حتي منجر به صدور دستور دادستان و برخورد با بعضي از افراد مربوطه استان شد.
اکنون بيش از ۴۰۰ واحد مرغداري در استان ايلام داراي مجوز فعاليت است که بيش از مصرف مردم استان مرغ توليد ميکنند و مازاد آن را به خارج از استان ارسال ميکنند.
بازار