فارس/مدير عامل شرکت توزيع برق لرستان گفت: امسال ميزان مصرف برق در لرستان 7 درصد افزايش يافته است.
فريدون خودنيا امروز بيان کرد: با آغاز فصل گرما و با توجه به افزايش استفاده از وسائل گرمايشي، به طبع ميزان مصرف برق در کشور افزايش پيدا ميکند در همين راستا در سال جاري نسبت به سال گذشته ميزان مصرف برق 7 درصد در لرستان افزايش يافته است.
وي با بيان اينکه ميزان مصرف برق در ساعات اوج مصرف تنها سه درصد افزايش داشته است، افزود: لرستان نسبت به استانهايي مانند کرمانشاه، ايلام و اصفهان با وجود اينکه شرايط آبوهوايي يکساني دارد، اماداراي ميزان مصرف برق بيشتري است.
مديرعامل شرکت توزيع برق لرستان اظهار کرد: امسال در ساعات پيک مصرف ميزان مصرف برق در لرستان به 630 مگاوات رسيده است؛ اما با وجود اين افزايش مصرف خوشبختانه تا به امروز شاهد قطعي برق به خاطر کمبود نبودهايم کمااينکه با توجه به اينکه شبکه برق استان نيازمند تعمير است گاهي اقات قطعيهايي رخ ميدهد که تمامي اين موارد را در سايت اين شرکت اعلام ميکنيم.
خودنيا با اشاره به اينکه اگر هر خانواده لرستاني 10 درصد در مصرف برق صرفه جويي کند در اين حوزه مشکلي نخواهيم داشت، تصريح کرد: در سال جاري توانستهايم ميزان مصرف برق در ادارات استان را کنترل کنيم همچنين به واحدهاي تجاري نيز آموزشهاي زيادي ارائه دادهايم.
وي در بخش پاياني صحبتهاي خود خاطرنشان کرد: کنترل مصرف برق يک وظيفه همگاني براي تمام مردم کشور است و با تنظيم درجه سرمايش کولرهاي خود بر دماي 24 تا 26 درجه ميتوانيم در اين راستا کمک شاياني به کشورمان کنيم.
بازار