صدا و سيما/شرکت ورشکسته نخ طلاي خمين با بهره گيري از طرح تسهيلات رونق توليد و سرمايه 3 هزار ميليارد ريالي بخش خصوصي به جريان توليد بازگشت.
مديرعامل اين واحدي توليدي گفت: در سال 1381 اين کارخانه به علت بدهي بخش خصوصي به بانک صنعت و معدن واگذار شد و به علت نقص فني و عدم تعميرات اساسي دستگاه ها، بدهي 20 ميليارد توماني و زيان انباشته ي 52 ميليارد تومان کارخانه در سال 1397 با اعلام ورشکستي تعطيل و 1000 کارگر آن از کار بيکار شدند.
رضايي افزود: با خريد کارخانه و نوسازي و بهسازي دستگاه هاي فرسوده و تزريق سرمايه و تسهيلات کارخانه نخ طلايي خمين بازسازي شد و 300 کارگر به کار خود بازگشتند.
وي ادامه داد: ظرفيت اسمي کارخانه 6 هزار و 600 تن است که پيش بيني مي شود امسال 3 هزار و 600 تن انواع محصول در اين کارخانه توليد شود.
سرمايه گذار اين کارخانه هم گفت: صنعت 40 ساله نساجي کشور هم اکنون بيش از 500 نوع ترکيب رنگ از نخ هاي پنبه، پشم، پلي استر و ... توليد مي کند که خوراک اوليه کارخانه هاي تريکو بافي، جوراب بافي و فرش بافي است.
رضايي افزود: راه اندازي خط توليد نخ پنبه با ظرفيت 10 تن در روز از طرح هاي توسعه پيش روي اين کارخانه است که با راه انداز ي آن اميد است ميزان اشتغال به 1000 نفر و توليد به ظرفيت 100 درصدي برسد.
700 کارخانه توليد نخ در کشور فعال است که فعاليت 900 صنعت پايين دستي 2 هزار صنعت بالادستي وابسته به فعاليت آنهاست.
شرکت صنايع نخ خمين(نخ طلا) يکي از بزرگترين واحدهاي توليد نخ هايپاليکي خاورميانه است که در آن نخ هاي اکريليک، هايپاليکي و مواد اوليه فرش توليد مي شود.
بازار