ايرنا/مديرکل پدافند غيرعامل استانداري سمنان گفت: ۷۰ دستگاه اجرايي استان تاکنون براي نصب سامانه برق اضطراري، به منظور استمرار خدماترساني اين دستگاهها به مردم با پيشبيني زمان بحراني، اقدام کردند.
ايرج کارخايي افزود: مصونسازي زيرساختها براي تابآوري اماکن و تأسيسات زيربنايي برابر هرگونه تهديدهاي طبيعي و غيرطبيعي، مهمترين و اصليترين رسالت پدافند غيرعامل است.
وي با اشاره به رويکرد کاهش آسيبپذيري در پدافندغيرعامل، بيان کرد: اين راهبرد بين سازمانها و ادارههاي استان سمنان به ميزان قابل توجهي اجرا شد، به طوري که از مجموع ۹۰ دستگاه اجرايي ۷۰ دستگاه براي نصب سامانه برق اضطراري با هدف جلوگيري از بروز مشکلات در مواقع بحراني اقدام کردند.
مديرکل پدافند غيرعامل استانداري سمنان ادامه داد: بيش از ۳۳ ميليارد ريال براي تامين برق اضطراري در حوزه پدافند غيرعامل هزينه شده است و ادارههاي دولتي ديگر بر اساس برنامه ريزيهاي انجام شده به اين سامانه مجهز مي شوند.
وي خاطرنشان کرد: وابستگي کامل زيرساخت ها به انرژي برق يک ضعف است و اين وابستگي از طريق اقداماتي از جمله پيش بيني برق اضطراري تا حد امکان کاهش مي يابد.
مديرکل پدافند غيرعامل استانداري سمنان يادآور شد: شرکتهاي خدماترسان مانند آب، برق، گاز و مخابرات، براي مقابله با هر گونه بروز مشکلات در مواقع بحراني در راستاي اجراي طرح پدافند غيرعامل در استان اقدامهاي مطلوبي انجام دادند.
تهديدهاي حوزه پدافند غيرعامل اکنون در سه گروه تهديدهاي فني، زيستي و سايبري تقسيم بندي ميشود که متناسب با هر سه حوزه، مباني و اصول پيشگيرانه براي در امان بودن بخش هاي حياتي کشور مانند دستگاه هاي اجرايي خدمات رسان در بخش هاي آب و برق، ايمن سازي ساخت و سازها و مراکز درماني مانند بيمارستان ها، تعريف شده که در طول سال هاي اخير در دل قوانين و مقررات گنجانده شده و در زمان حاضر به رعايت آن از سوي نهادهاي نظارتي و اجرايي وابسته است.
بازار