فارس/رشيد حيدريمقدم اظهار کرد: بيماريهاي واگيردار تهديدي بالقوه و جدي در حوزه امنيت و سلامت کشورهاي مختلف جهان است و روند حرکت آن داراي رشد غيرمعقولي است.
وي به دستاوردهاي نظام سلامت دنيا و افزايش اميد به زندگي اشاره کرد و تغيير نگاه مردم به موضوعات مرتبط با سلامتي و بهبود تجهيزات و امکانات را از جمله عوامل موثر در اين موضوع دانست.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي همدان از ورود بيش از يکهزار ميلياد تومان تجهيزات پيشرفته و بهروز به استان خبر داد و يادآور شد: در پنج سال گذشته در بخش دولتي ام آر آي، سيتي اسکن و گاما اسکن وجود نداشت و هماکنون اين نيازها رفع شده است.
وي حضور بيش از حد افراد در شبکههاي مجازي، جزيره شدن زندگي خانوادهها، بيتحرکي، چاقي و استرس را مشکلات جوامع امروز دانست و توجه افراد جامعه به ويژه بيماران ديابتي را به ورزش از جمله ورزشهاي خانگي را به عنوان يک نياز فيزيولوژيک و کاهشدهنده هزينههاي درمان خواستار شد.
مديرعامل انجمن ديابت همدان نيز در خصوص تاريخچه کشف انسولين و نامگذاري روز جهاني انسولين گفت: حرف زدن از ديابت را نبايد صرفا به روز جهاني ديابت محدود کرد.
حسين معين توکلي توصيههايي در خصوص بهبود شيوه زندگي افراد، بهرهگيري از نظرات متخصصان تغذيه و علوم پزشکي، افزايش فعاليت جسماني، کنترل فشار خون، چربي خون و قند خون و مورد توجه بودن رفتارهاي درست براي حفظ سلامتي، مشارکت در برنامههاي نذر سلامت ارائه کرد.
نماينده شرکت نوونورديسک با مقايسه اقدامات انجام شده در خصوص ديابت در جهان و ايران در خصوص نامگذاري روز ديابت به عنوان زمان کشف انسولين، تاريخچه کشف انسولين گفت: در سال ۱۹۹۲ انسولين توسط بانتينگ کشف شد.
سعيد سليماني اظهار کرد: شرکت نوروتورديسک در سال ۱۹۷۲ تاسيس شد و بيشترين تحقيقات در ديابت را انجام داده است و بيش از ۶۰ درصد انسولين کل دنيا را توليد ميکند.
وي توضيحاتي در خصوص مهمترين کارهاي شرکت نوونورديسک از جمله توليد و توزيع انسولينهاي مختلف، تحقيق و توسعه، تلاش براي تغيير دنياي ديابت، آموزش همگاني و تخصصي و تلاش براي دستيابي به درمانهاي بيان کرد.
بازار