تسنيم/ سرپرست شرکت غله و خدمات بازرگاني استان مرکزي گفت: ۴ هزار تن برنج و شکر به منظور تنظيم بازار شب عيد در انبارهاي شرکت غله و خدمات بازرگاني استان ذخيرهسازي شده است و براي ورود ۱۰ هزار تن ديگر هم برنامهريزي شده است.
گراني و افزايش قيمت کلماتي هستند که همسو با بالا رفتن تب تقاضا در برهههايي خاص از سال همچون شب عيد مردم را غافلگير ميکنند.
با توجه به اينکه تنها کمتر از يک ماه به ايام شب عيد زمان باقي است، بازار اقلام اساسي با رفت و آمد بيشتري روبهرو ميشود و همين امر بر افزايش قيمت بيش از پيش دامن ميزند.
گزارشهاي ميداني از بازار برنج، حبوبات، گوشت قرمز، مرغ، ماهي، ميوه و ديگر محصولات پرتقاضاي اين ماه حاکي از آن است که قيمت برخي از اقلام به سبب ازدياد تقاضا و سودجويي دلالان و عوامل واسطه با نوساناتي در بازار روبهروست.
اين درحالي است که مسئولان تنظيم بازار به سبب ذخيرهسازي و واردات مناسب کالاها از آرامش حاکم بر بازار خبر ميدهند.
اما با يک حساب سرانگشتي در مييابيم که افزايش نرخ محصولات هيچ گونه سنخيتي با درآمد قشرهاي متوسط و ضعيف جامعه ندارد و اين امر بر کاهش قدرت خريد خانوار و نگراني از آينده بازار دامن ميزند.
ملکي، سرپرست شرکت غله و خدمات بازرگاني استان مرکزي در اين باره گفت: 4 هزار تن برنج و شکر به منظور تنظيم بازار شب عيد در انبارهاي شرکت غله و خدمات بازرگاني استان ذخيرهسازي شده است.
وي افزود: علاوه بر ذخيرهسازي 4 هزار تن برنج و شکر در انبارهاي اين شرکت، برنامهريزيهاي لازم براي ورود 10 هزار تن ديگر به استان هم انجام شده است.
سرپرست شرکت غله و خدمات بازرگاني استان مرکزي تصريح کرد: برنج با قيمت 61 هزار ريال و شکر با قيمت 40 هزار و 500 ريال توسط اين شرکت در اختيار اتحاديهها و تعاونيهاي مصرف قرار گرفته است.
ملکي بيان کرد: شکر با قيمت 45 هزار ريال و برنج با قيمت 66 هزار ريال توسط اتحاديهها در بين مردم توزيع ميشود.
وي ادامه داد: اصناف و اتحاديهها ميتوانند با دريافت مجوز از سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزي نسبت به دريافت محصول برنج و شکر و توزيع در شهرها و روستاهاي استان اقدام کنند.
بازار