باشگاه خبرنگاران/ متخلف سوزاننده کاه و کلش در لنگرود ۵ ميليون ريال جريمه شد.
سيد امين نجات، رئيس اداره حفاظت محيط زيست شهرستان لنگرود گفت: فردي که در منطقه گالشکلام لنگرود اقدام به سوزاندن بقاياي کشاورزي (کاه و کلش) کرده بود، به 5 ميليون ريال جزاي نقدي محکوم شد.
وي افزود: فردي که در فصل برداشت برنج اقدام به آتش زدن ضايعات کشاورزي شاليزار خود در منطقه گالشکلام لنگرود کرده بود، پس از پيگيري قانوني از سوي اين اداره و معرفي به مقام قضايي، به پرداخت 5 ميليون ريال جزاي نقدي محکوم شد.
رئيس محيط زيست لنگرود اظهار داشت: يکي از مطالبات به حق شهروندان، برخورد قانوني با افرادي است که با آتش زدن ضايعات و آلودگي شديد هوا سلامت خود و ديگران را در معرض خطر قرار ميدهند.
نجات با بيان اينکه از ابتداي امسال، از سوي اين اداره قريب به 30 پرونده در خصوص آتشزدن ضايعات کشاورزي و صنعتي نزد مقامات قضايي شهرستان مفتوح شده است و مرتکبين تحت پيگرد قضايي قرار گرفتهاند، تصريح کرد: به استناد ماده ۲۰ قانون هواي پاک سوزاندن بقاياي گياهي اراضي زراعي پس از برداشت محصول ممنوع بوده و مرتکب، به جزاي نقدي محکوم ميشود.
بازار