ايرنا/ کارشناس اداره کل هواشناسي استان زنجان اعلام کرد: طي ۴۸ ساعت گذشته بيشترين بارشها در زرين رود شهرستان خدابنده با ۴۹ ميليمتر ثبت شد.
حسين سلطاني، کارشناس اداره کل هواشناسي استان زنجان اظهار کرد: براي امروز در زنجان آسماني ابري در برخي مناطق همراه با ورزش باد نسبتا شديدي پيش بيني شده است.
وي تاکيد کرد: با خروج سامانه بارشي از استان زنجان به تدريج وضعيت به نسبت پايداري تا پنجشنبه هفته جاري را شاهد خواهيم بود.
کارشناس اداره کل هواشناسي استان زنجان گفت: از روز جمعه با ورود سامانه جديد بارشي مجدد افزايش ابر و بارش باران در برخي از مناطق استان پيش بيني شده است.
سلطاني به ميزان بارش ها در ۴۸ ساعت گذشته اشاره کرد و افزود: زرين رود با ۴۹، گرماب ۲۶ و پري با ۱۸ ميليمتر بيشترين بارندگي را داشتند.
به گفته وي، در اين مدت در شهر زرين رود ۲۰ سانتيمتر بارش برف نيز ثبت شده است.
کارشناس اداره کل هواشناسي استان زنجان گفت: چورزق و گيلوان با ۱۰ درجه بالاي صفر و قيدار با ۲ درجه زير صفر به ترتيب گرمترين و سردترين مناطق استان بود.
سلطاني دماي فعلي شهر زنجان را هفت درجه بالاي صفر بيان کرد و افزود: اين ميزان نسبت به روز گذشته سه درجه افزايش را نشان مي دهد.
بازار