ايسنا/ جانشين رئيس ستاد کرونا در البرز گفت: با بسيج امکانات و برنامهريزي انجام شده با اقدامات پيشگيرانه و محافظتي که در استان صورت گرفت خوشبختانه روند بيماري در استان تحت کنترل است اما هشدارها نسبت به اين ويروس جدي است و تمام مجموعه دولت براي رفع اين چالش در تلاش هستند.
علي درويش پور جانشين رئيس ستاد کرونا در البرز در جلسه ستاد مقابله با کرونا که به صورت ويدئو کنفرانس با حضور استاندار برگزار شد، با اشاره به تجهيز نقاهتگاه به منظور گذراندن دوران نقاهت بيماران مبتلا به ويروس کرونا در استان، گفت: روند مقابله با کرونا ويروس در استان البرز باتوجه به تمهيدات انديشيده شده و تلاشهاي شبانهروزي استاندار محترم دانشگاه علوم پزشکي البرز و ديگر دستگاههاي اجرايي در استان تحت کنترل است.
درويش پور ادامه داد: به دستور استاندار البرز و با توجه به حساسيت موضوع در قبال سلامت شهروندان ستاد مقابله با کرونا در استان شکل گرفته است به لحظه کم و کيف اجرايي شدن مصوبات را پايش و بررسي مي شود.
وي افزود: روزانه جلسات ستاد در استانداري به رياست استاندار و در شهرستانها به رياست فرمانداران برگزار مي شود و دستگاههاي اجرايي ، قضايي و نيروهاي مسلح در کنار هم در البرز براي مقابله با کرونا بسيج شدند.
درويش پور تصريح کرد: با توجه به موقعيت خاص استان و مسير تردد بيش از ۱۴ استان کشور و به جهت تردد روزانه بيش ۴۰۰ هزار نفر به تهران و برعکس، همچنين بيش از يک ميليون نفرجمعيت حاشيه نشين در استان و هم جواري با استانهاي تهران، قم، مازندران و گيلان و همينطور تنوع قوميتها و سفر از نقاط مختلف کشور به البرز و بالعکس و وجود زندانهاي متعددي در استان، باعث شده البرز مستعد شيوع بيماري کرونا باشد.
جانشين رئيس ستاد کرونا در استان گفت: با بسيج امکانات و برنامهريزي انجام شده با اقدامات پيشگيرانه و محافظتي که در استان صورت گرفت خوشبختانه روند بيماري در استان تحت کنترل است اما هشدارها نسبت به اين ويروس جدي است و تمام مجموعه دولت براي رفع اين چالش در تلاش هستند.
وي افزود: به منظور آمادگي و مقابله و کنترل موج دوم ويروس کرونا اقدامات پيشگيرانه در راستاي مقابله با اين بيماري به کار گرفته شده است.
وي در تشريح اين اقدامات گفت: تعطيلي مراکز آموزشي، مدارس، جشنوارهها، همايشها و به حداقل رساندن پرسنل در دستگاههاي اجرايي و ادارات استان تعطيلي تمام نمايشگاههاي بهاره، افزايش توليد و تقويت شبکه توزيع در بحث مواد ضد عفوني از ديگر اقدامات پيشگيرانه را در استان داشتيم.
وي افزود: همچنين ضد عفوني معابر و اماکن عمومي در تمامي شهرهاي استان و همينطور روستاهاي استان، راه اندازي ايستگاههاي پايش در مبادي ورودي و خروجي براي کنترل افراد، فعاليت مراکز ۱۶ ساعته غربالگري جهت شناسايي بيماران محله، توزيع اقلام با کيفيت بهتر با محوريت نيروهاي مسلح به ويژه سپاه از ديگر اقدامات پيشگيرانه در استان است.
درويش پور گفت: اقدامات پيشگيرانه ديگري نيز در راستاي مقابله با اين بيماري به کار گرفته شده است بدين منظور آماده سازي نقاهتگاههايي براي قرنطينه دوهفته بيماراني که ترخيص شدند تجهيز شده است. همچنين تجهيز برخي از سالنهاي سپاه، ورزش جوانان و شهرداريها با توجه به سفرهاي نوروزي احتمال ميرود موج دوم روند بيماري زياد شود و ما آمادگي داشته باشيم با کمبود تخت در استان مواجه نشويم.
وي ادامه داد: تعطيلي واحدهاي صنفي غير ضروري از جمله تصميمات اين ستاد براي کاهش مراجعات و تردد مردم به شما مي رود و ما تلاش مي کنيم تا با همکاري اصناف به مرحله بالاتري در کنترل اين بيماري دست يابيم.
وي افزود: خوشبختانه در بازديد ميداني که با حضور استاندار و معاونين وي و فرمانداران در شهرستان در کنار دستگاههاي قضايي و نظارتي از وضعيت بازار در شهرهاي مختلف استان داشتيم، بيش از ۹۰ درصد فروشگاهها و واحدها تعطيل بودند و اين قابل ستايش و تحسين است.
جانشين رئيس ستاد کرونا گفت: با توجه به تلاش هاي شبانه روزي استاندار محترم و مسئولين در استان انتظار ما از رسانههاي استان اين است روي يک محور در راستاي آگاهيبخشي و اطلاعرساني و اقناع کردن مردم و پيوستن به پويش در منزل بمانيم حرکت کنند.
وي افزود: رسانهها نقش مهم و ويژه اي در خط مقدم و قطع زنجيره ويروس کرونا دارند و رسانهها، خبرگزاريها، صدا و سيماي مرکز استان و گروههايي که در فضاي مجازي واتساپ و تلگرام فعاليت دارند همه اين روزها بايد روي محورآگاهيبخشي و اطلاعرساني حرکت کند .
بازار