تسنيم/ رئيس دانشگاه علوم پزشکي زاهدان گفت: در ۲۴ ساعت منتهي به ظهر امروز تعداد موارد مثبت آزمايشگاهي بيماري کرونا در سيستان و بلوچستان ۱۴ مورد افزايش يافت.
سيد محمد هاشمي شهري، رئيس دانشگاه علوم پزشکي زاهدان اظهار کرد: در 24 ساعت منتهي به ظهر امروز تعداد موارد مثبت آزمايشگاهي بيماري کرونا در سيستان و بلوچستان 14مورد افزايش يافت.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي زاهدان با اشاره به اينکه از مجموع تعداد مبتلايان کرونا 109 نفر در شهرستانهاي تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکي زاهدان هستند، افزود: بر اساس گزارشات دريافتي از همکارانمان در شمال و جنوب استان، 32 نفر در شهرستانهاي تحت پوشش دانشگاه زابل و 16 نفر از هم استانيهاي ساکن در شهرستانهاي تحت پوشش دانشگاه ايرانشهر هستند و بدين ترتيب مجموع موارد استان نيز از مرز 150 نفر عبور کرد.
وي خاطرنشان کرد: متاسفانه تاکنون 9 نفر از عزيزان هم استاني که نتيجه آزمايش کروناي آنها مثبت بوده فوت کردهاند. تعداد بيماران بستري شده باعلائم تنفسي حاد در بيمارستانهاي استان نيز تا ظهر امروز به يک هزار و 33 نفر رسيد که متاسفانه 74 نفر از اين عزيزان هم جان خود را از دست دادهاند.
بازار