ايرنا/ معاون درمان دانشگاه علوم پزشکي استان البرز اعلام کرد: بين پنج تا ۱۰ درصد بيماران کرونايي بستري در بيمارستان هاي اين استان مسافر و مربوط به ساير مناطق کشور هستند.
دکتر حسن ايلانلو معاون درمان دانشگاه علوم پزشکي استان البرز اظهار داشت: برخي از اين بيماران به خاطر امکانات مناسب البرز به اين استان آمده يا توسط گروه هاي غربالگري کرونا در جاده هاي استان شناسايي شده اند.
وي ادامه داد: تعدادي نيز بومي البرز هستند اما در خارج استان به کرونا مبتلا شده و براي درمان به بيمارستان هاي البرز انتقال يافته اند.
ايلانلو با بيان اينکه تاکنون تعدادي از کادر درماني بيمارستان هاي استان به کرونا مبتلا شده اند،گفت : خوشبختانه اين کارکنان تحت درمان قرار گرفته اند و بهبود يافته اند.
از ابتداي شيوع کرونا در استان البرز تاکنون ۲ هزارو ۲۶۰ بيمار مشکوک و قطعي ابتلا به کرونا در مراکز درماني استان تحت درمان قرار گرفته اند که در اين مدت ۱۱۵ بيمار قطعي کرونا و ۶۹ بيمار مشکوک در استان جان باخته اند.
اکنون ۴۸۰ بيمار مشکوک و قطعي کرونا در بيمارستان هاي البرز بستري هستند.
استان البرز در مسير مسافران ۱۴ استان کشور قرار دارد.
ويروس کرونا که به طور رسمي کوويد – ۱۹ نام دارد، نخستين بار در شهر ووهان چين شناسايي شد تا کنون به بيش از۱۹۰ کشور سرايت کرده و سازمان بهداشت جهاني را برآن داشته است تا وضعيت فوق العاده اعلام کند.
بازار