ايرنا/ رييس دانشگاه علوم پزشکي شاهرود با بيان اينکه شمار مبتلايان به ويروس کرونا در شاهرود به ۳۵۹ تن رسيد، گفت : پاسخ ۹ نمونه آزمايشگاهي در ۲۴ گذشته مثبت اعلام شد.
رضا چمن رييس دانشگاه علوم پزشکي شاهرود با اعلام اينکه از آغاز شيوع ويروس کرونا تاکنون پاسخ ۳۵۹ نمونه آزمايشگاهي در محدوده زير مجموعه اين دانشگاه مثبت شده است، تصريح کرد: از اين تعداد ۲۸۳ تن معادل ۷۹ درصد با بهبودي از مرکز درماني اين شهر مرخص شدند.
وي بر ضرورت استمرار طرح «در خانه ماندن» و پرهيز از هر گونه ديد و بازديد و مسافرت تاکيد کرد و يادآور شد: شهروندان به رعايت اصول خود مراقبتي و کنترل تماسها در منزل و بويژه در ارتباط با سالمندان و کساني که بيماري هاي مزمن زمينه اي دارند، مدافعان سلامت را ياري کرده و از شيوع بيشتر اين ويروس جلوگيري کنند.
رييس دانشگاه علوم پزشکي شاهرود آخرين عملکرد اين دانشگاه در طرح بسيج ملي مبارزه با کرونا ويروس را اين گونه بيان کرد: جمعيت غربال شده در اين طرح ۲۱۲ هزار تن معادل ۸۲ درصد بوده و همچنين ۸۶ درصد از کساني که اطلاعات سامانه خود ارزيابي (salamat.gov.ir) را تکميل کردهاند، پيگيري فعال شدند.
چمن تاکيد کرد: درصورت بي توجهي شهروندان به توصيه هاي پزشکي و عدم رعايت نکات بهداشتي کنترل اين ويروس تا شهريور ماه طول خواهد کشيد.
بازار