ايرنا/ تعدادي از زندانيان زندان شيبان از توابع شهرستان باوي دست به ناآرامي در داخل زندان زدند که با تلاش ماموران انتظامي و امنيتي استان کنترل شد.
سردار حيدر عباس زاده، فرمانده انتظامي استان خوزستان اظهار داشت: تعدادي از زندانيان چهار بند زندان شيبان عصر سه شنبه قصد آشوب و نا آرامي در داخل زندان را داشتند که با ورود به موقع ماموران انتظامي و امنيتي به زندان اين نا آراميها کنترل و آرامش به زندان بازگشت.
سردار عباس زاده افزود: اين زندانيان با سوزاندان زبالهها و سطلهاي زباله درون زندان قصد نا آرامي در درون زندان را داشتند که با حضور به موقع نيروهاي امنيتي زندان و نيز ماموران انتظامي استان و نيروهاي بسيج و سپاه ضمن مهار اين آتش سوزيهاي محدود از ادامه تنش از سوي زندانيان جلوگيري به عمل آمد.
وي گفت فرماندهي ميداني کنترل اين نا آراميها را شخصا و با همراهي رييس کل دادگستري و دادستان ۲ شهرستان اهواز و باوي و نيز مديران امنيتي، سپاه و بسيج استان به عهده داشتم و با نهايت خويشتنداري اجازه نداديم به زندانيان آسيبي برسد و هيچ فردي از زندانيان نيز موفق به فرار از زندان شيبان نشد و اکنون همه زندانيان در صحت و سلامت کامل قرار دارند.
فرمانده انتظامي استان خوزستان گفت: متاسفانه برخي افراد زنداني که تعدادشان هم زياد نيست با کسب اخبار جعلي به تحريک ديگر زندانيان مي پردازند که همين امر باعث نا آرامي در برخي زندانها مي شود اما با حضور مقتدر نيروي انتظامي اين فرصت از آنها گرفته مي شود.
وي گفت: خوشبختا اکنون زندان شيبان مشکلي ندارد و زندانيان در بندهاي خود قرار گرفته اند.
شيبان يکي از شهرهاي تابعه شهرستان باوي در ۳۵ کيلومتري شمال اهواز واقع شده است.
بازار