فارس/ شهردار اروميه با اشاره به تداوم تعطيلي ناوگان اتوبوسراني تا ۲۰ فروردين، گفت: در حال حاضر 120 هزار ليتر مواد ضدعفوني کننده به صورت روزانه براي ضدعفوني کردن معابر مصرف مي شود و عمليات ضدعفوني همچنان ادامه دارد.
محمد حضرتپور، شهردار اروميه با اشاره به ارائه خدمات به بيماران کرونايي، اظهار کرد: از روزهاي اول با انجام هماهنگي لازم، انجام عمليات دفع بهداشتي پسماند و ضدعفوني محيط زندگي آنها به صورت روزانه صورت ميگيرد، همچنين مايحتاج زندگي خانوادههاي بيبضاعت درگير با کرونا تامين شده است.
وي با اشاره به کمکهاي دولت به خانوارها که به دليل کرونا ويروس با کاهش شديد درآمد مواجه شده و در مضيقه هستند، گفت: کمکهاي دولت به چهار ميليون خانوار از اين هفته آغاز ميشود که بخش عمده آن نيز خانوارهاي ناوگان حمل و نقل عمومي است.
حضرتپور در ادامه با اشاره به ضدعفوني معابر پرتردد و ساير معابر اصلي و فرعي شهر در راستاي پيشگيري از شيوع کرونا، عنوان کرد: در حال حاضر 120 هزار ليتر مواد ضدعفوني کننده به صورت روزانه براي ضدعفوني کردن معابر مصرف ميشود که عمليات ضدعفوني همچنان ادامه دارد.
وي با اشاره به فعاليت ناوگان اتوبوسراني، بيان کرد: وضعيت فعاليت ناوگان اتوبوسراني بعد از 20 فروردين ماه بستگي به نظر هيئت دولت و اعلام ستاد ملي کرونا دارد، بنابراين با آغاز فعاليت ناوگان با نظر هيئت دولت بعد از 20 فروردين، فعاليت با رعايت موارد بهداشتي و انجام عمليات ضدعفوني انجام ميشود.
بازار