صدا و سيما/ فرمانده سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبيل از شناسايي و احصا خانوارهاي آسيب ديده از بحران کرونا در سطح استان اردبيل خبر داد.
سردار جليل بابازاده، فرمانده سپاه حضرت عباس(ع) گفت: در راستاي عمل به فرامين مقام معظم رهبري رزمايش همدلي و مردمي بزرگ کمک مومنانه در مناطق مختلف استان اردبيل اجرا ميشود.
وي با بيان اينکه اين رزمايش با مشارکت خيرين اجرا ميشود افزود: در حال حاضر علاوه بر جلب مشارکتهاي خيرين و گروههاي مردم نهاد و جمعآوري کمکهاي مومنانه، شناسايي اقشار آسيبديده از شيوع ويروسي کرونا نيز انجام ميشود.
فرمانده سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبيل از شناسايي اقشار ضعيف جامعه خبر داد و تصريح کرد: در اولين ساعات ابلاغ رزمايش 90 هزار خانوار آسيبديده از بحران شيوع کرونا شناسايي و پس از غربالگري جامعه هدف بيش از 66 هزار خانوار که تحت پوشش هيچ نهادي نبودند احصا شدند.
سردار بابازاده با اشاره به اقدامات حمايتي سپاه در سطح استان اظهار کرد: در بحران شيوع کرونا در راستاي حمايت از اقشار کمبرخوردار جامعه تاکنون سپاه اقدام به توزيع بستههاي معيشتي و غذايي، نان صلواتي و همچنين ذبح قرباني و توزيع گوشت در مناطق مختلف استان اردبيل کرده است.
بازار